Trudnica i mama Jade Moore na svome je TikToku ovako počela svoju priču: ‘Legla sam na krevet, spustila traperice, namazala me gelom i rekla: ‘Čestitam, nosite dvije bebe’.

Jade je odmah posumnjala pa je rekla: 'Provjerite ponovno, ovo je nemoguće, znam da je samo jedna beba. I bit će mi dovoljno teško i da nosim samo tu jednu!' Tehničarka je ponovno pogledala i uvjerljivo rekla da vidi dvije bebe. Pogledala je i Jade i, zaista, na ultrazvuku su se videle dvije 'vrećice'. Jedna od njih se kretala, i to brzo. Tehničarka se namrštila, i rekla kako nikada nešto slično nije vidjela. Nakon te rečenice mama se uspaničarila i rekla da mora hitno na toalet.  

@effyy299 Story time hunnsss. #babyultrasound#ultrasounddiaries#babytalk#fyp#foryoupage#storytime#babydiaries#under10k#fullofshit#helpmeplease♬ original sound - JademooreOx

'Vratila sam se u ordinaciju i tehničarka me je poslala na vaginalni ultrazvuk. Otišla sam kod liječnice koja me pregledala, ali je tražila i prethodnu snimku. Počela je doslovno vrištati od smijeha. Pozvala je još jednog kolegu, koji se također počeo smijati', opisala je Jade.

'Draga, nosiš jednu bebu, samo da to potvrdim. A tehničarka ti je gledala u crijeva. Ovo drugo nije beba, već komadić izmeta', rekla je zaprepaštena liječnica. Jade je na TiKToku pokazala kako je snimak s ultrazvuka zaista pokazao dvije slične 'vrećice', ali vrlo različitog sadržaja... Pogledajte!

@effyy299 Part 2 as requested by so many. #notwinsherehun#fyp#foryourpage#babytalk#ultrasoundsgonewrong#babydiaries#clinicdiaries#hereforyou#fypシ♬ original sound - JademooreOx