Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ste se pitali kako: Doznala da je trudna i 15 minuta nakon toga rodila!

Studentica iz Indiane je, ne znajući da je trudna, došla na Hitnu zbog grčeva u trbuhu, da bi 15 minuta kasnije rodila svoju prvu bebu

rodila 2

Da je svaka trudnoća posebna, pokazuje i priča djevojke Kayle, studentice iz Indiane, koja je rodila svoju bebu 15 minuta nakon što je doznala da je trudna. Naime, ona 9 mjeseci nije imala baš nikakve simptome trudnoće.

Prije tri tjedna osjetila je jake menstruacijske grčeve, puno jače nego što ih ima inače. 'Sve je počelo s blagim grčevima, a onda su nakon pola sata postali neizdrživi', na svome TikToku priča Kayla.

@kaylanicolesimpsonstorytime♬ original sound - Kayla

'Nazvala sam mamu misleći da imam napad slijepog crijeva i jer sam počela jako krvariti. Osjećala sam takve bolove da sam jedva govorila. Iako me je jako boljelo, mogla sam hodati', priča Kayla.

Kaylina mama ju je odvela u bolnicu na pregled, a liječnik je stavio djevojku na ultrazvuk jer je sumnjao da ipak nije riječ o napadu slijepog crijeva.

Međutim, nitko nije mogao očekivati ​​što se pojavilo na monitoru ultrazvuka. Svi su bili šokirani, a najviše Kayla, kad su ugledali bebina stopala. Još se nije ni sabrala od vijesti da je trudna, a liječnik joj je rekao da je već otvorena 10 cm i da je spremaju za porod. Petnaest minuta kasnije, Kayla je postala majka.

'Uopće nisam imala trbuh, a menstruacija mi je bila redovita', pokušala je objasniti novopečena mama svoju iznenađenost trudnoćom.

Objasnila je i da prije poroda nije imala nikakvih bolova jer je dan prije radila u duploj smjeni od 12 sati.

Na kraju, Kayla je objavila kako je, iako nije očekivala niti planirala majčinstvo, sretna što se rodila njezina bebica Madi.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Screenshot TikTok

Najnovije

Najpopularnije