Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojite se poroda? Ovaj će vas video nasmijati i promijeniti vam perspektivu!

Mnoge žene prije vas prošle su porod, a proći će ga i mnoge žene nakon vas. I svaka ima svoje jedinstveno iskustvo. Krista Torres, novinarka BuzzFeeda, na duhovit je način opisala svoj dan D

 porod

Razmišljate o porodu i nije vam svejedno, a zbog svih priča koje ste čuli od svojih prijateljica, njihovih prijateljica, mame, možda i bake, najradije biste prespavali i probudili se s bebom u naručju.

Jedan od načina kako otjerati strah i opustiti se je smijeh, odnosno u svakoj situaciji koja vam se čini stresnom, pronaći neke duhovite trenutke i dobro se nasmijati.

Osim što se za porod pripremate fizički, važna je i psihička priprema. Iako nikad ne možete u detalje pretpostaviti tijek svoga poroda, dobro je znati što vas otprilike očekuje.

Na vrlo duhoviti i zabavan način novinarka BuzzFeeda Krista Torres dočarala je svoj doživljaj poroda, a u želji da ohrabri i opusti sve buduće mame koje se ne osjećaju baš ugodno pred izvršenje ovoga zahtjevnoga zadatka.

@callmekristatorresthe most accurate demonstration of vaginal childbirth with medical students and poop. IF YOU KNOW YOU KNOW! ##vaginalchildbirth##childbirth##birthing##birthingstory##beingborn##monsoftiktok##firsttimemom##newmom##medicalstudent##medstudent##poop##baby##delivery##laboranddelivery##newbaby##justborn##momlife##pooping##TheHarderTheyFall♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Krista je odgovorila i na pitanja koja najčešće muče buduće mame prije negoli dođe njihov dan D, ali je prikazala i kako porod doživljava rodilja, otac bebe, liječnik, a ubacila je i studente koji će jednoga dana postati liječnici ili primalje.

Pa, drage buduće mame, opustite se, a kad dođete u rađaonu, možda primijetite određene sličnosti s likovima iz Kristinog videoklipića, i to vas nasmije.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Shutterstock, video TikTok

Najnovije