Koliko god da čitali o simptomima što prate trudnoću, tek kada ostanete trudni sami ćete moći primijetiti koje se sve promjene događaju na vašem tijelu i u vašoj psihi. Od trudnoće do trudnoće, svaka trudnica ima neke svoje specifičnosti, a svako ‘drugo stanje’ ima neke varijacije na temu simptoma.

Jedna od mama TikTokerica Liz Goldstein na svojem je profilu podijelila svoje iskustvo s trudnoćom i na šaljiv način napomenula kako je nitko nije upozorio na neke simptome.

Liz, koja je trenutno trudna s trećim djetetom, navela je neke simptome koji su se njoj pojavljivali u trudnoćama, a koje nitko nije spominjao. Ova je trudnica imala noćne more, ponekad je bila depresivna, zbunjena, padala je u nesvjest i, zamislite, bio joj je začepljen nos.

@hilizgoldstein##youngmom##pregnancy##fup##foryou##pregnant##rainbowbaby##baby##41weekspregnant##momtok##pregnancysymptoms##pregnancytiktok♬ WTF (feat. Amber Van Day) - HUGEL

No Liz nije jedina mama koja je govorila o neobičnim promjenama na svome tijelu tijekom trudnoće.

TikTokerica @queenofromme4 je opisala kako je preopterećena bebinim zdravljem, kako se osjeća nerealno i kako stalno ima grčeve u mišićima, a svaki put kada ide mokriti, očekuje vidjeti krv.

@queenofrome4##pregnancytiktok##firsttrimester##firstrimesterproblems##pregnancylife##pregnancysymptoms##pregnant?##pregnant2021♬ original sound - Kodye Elyse Official

MamaTikTok profila @mummysflippinhouse, koja je u 25. tjednu trudnoće, izjavila je kako joj nitko nije ništa rekao o tome da će njezine bradavice biti velike poput CD-a I da će dobiti hemoroide, te da je time bila šokirana u svojoj prvoj trudnoći.

@mummysflippinhouseReal talk. Hemorrhoids and huge areolaes. ##thingsnoonetalksabout##givingbirth##pregnancysymptoms##pregnancybody##thirdtrimester##secondtrimester♬ Feeling Good - Michael Bublé

Ipak, mame, to je samo 9 mjeseci, pa onda opet u normalu, postupno!

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Screenshot TikTok