Lagana, prozračna i sočna torta koju ćete vrlo brzo pripremiti
Sastojci
1 gotovi biskvit
1 l kompota od višanja
500 ml slatkog vrhnja
žličica cimeta u prahu
1 puding od vanilije u prahu
100 g šećera
1 šlagfix
Priprema
1. Razrežite biskvit popola.
2. Zakuhajte kompot od višanja te dodajte šećer i cimet.
3. Razmutite puding u prahu s malo vode te dodajte u ključajući kompot.
4. Većinu vruće smjese stavite na donji dio biskvita, preklopite s gornjom polovicom i ostatak smjese prelijte po gornjem biskvitu.
5. Ostavite tortu da se ohladi.
6. Istucite slatko vrhnje dodavanjem šlagfixa te premažite cijelu tortu.
7. Ukrasite po želji.
Recept poslao čitatelj Igor Osrečak
3 provjerena načina za sprječavanje tantruma kod djece
7 načina kako bebi pomoći kod zatvora: Ako je stolica jako tvrda, u malim kuglicama, evo što trebate činiti
10 životnih lekcija koje možete dobiti od svoga dvogodišnjaka
Baby Lasagna objavio slikovnicu: Priča o predivnom prijateljstvu s jednookim ljubimcem
Tata ljubi petogodišnjeg sina u usta: Optužili ga da će mu prenijeti bakterije i karijes