Vaše dijete obožava paštetu, ali vi niste ljubitelj kupovnih? Nikako ne možete natjerati mališana da pojede skuhano povrće i meso? Ako ste na oba pitanja odgovorili pozitivno ovaj je recept za domaću paštetu od piletine idealan za vas.
Nepojedenu paštetu možete staviti u hladnjak i potrošiti u roku dva dana Foto: Shutterstock
SASTOJCI:
- komad pilećeg mesa (idealno bi bilo batak ili zabatak)
- 1 mrkva
- 1 korijen peršina ili četvrtina celera
- malo peršinovog lista
- pastrnjak
- nekoliko žlica vrhnja (po želji) ili maslinovo ulje
PRIPREMA:
Skuhajte pileće meso. Nakon 5-10 minuta dodajte narezanu mrkvu, korijen peršina ili celer i pastrnjak. Kada se skuha izlijte vodu i dodajte ostale sastojke. Usitnite štapnim mikserom i stavite na najmanje pola sata u hladnjak da se sastojci sjedine.
Djeca koja su najveći buntovnici po horoskopu
Nevena Rendeli pokazala prekrasnu obiteljsku tradiciju: Četvrta generacija na upisu u istu školu
Sin Petre Kurtele sam sebi ošišao šiške: Što učiniti kad dijete to napravi?
Koje dijete u obitelji ima najviše smisla za humor?
'Nevidljivi sustavu': Odgojitelji održali prosvjed u Zagrebu