Vaše dijete obožava paštetu, ali vi niste ljubitelj kupovnih? Nikako ne možete natjerati mališana da pojede skuhano povrće i meso? Ako ste na oba pitanja odgovorili pozitivno ovaj je recept za domaću paštetu od piletine idealan za vas.
Shutterstock Nepojedenu paštetu možete staviti u hladnjak i potrošiti u roku dva dana
SASTOJCI:
- komad pilećeg mesa (idealno bi bilo batak ili zabatak)
- 1 mrkva
- 1 korijen peršina ili četvrtina celera
- malo peršinovog lista
- pastrnjak
- nekoliko žlica vrhnja (po želji) ili maslinovo ulje
PRIPREMA:
Skuhajte pileće meso. Nakon 5-10 minuta dodajte narezanu mrkvu, korijen peršina ili celer i pastrnjak. Kada se skuha izlijte vodu i dodajte ostale sastojke. Usitnite štapnim mikserom i stavite na najmanje pola sata u hladnjak da se sastojci sjedine.
8 roditeljskih uloga za odgoj uspješnog djeteta, prema otkriću profesora s Harvarda
Naš poznati pedijatar o atopijskom dermatitisu kod djece: Koji alergeni pogoršavaju ovo stanje i kako ga liječiti
Mattel predstavio prvu slijepu Barbie: Lutka je dio inkluzivne linije s različitim tipovima tijela, invaliditetom...
Zašto dijete treba što dulje hodati bosonogo?
Kako znati da će dijete uskoro dobiti prvu mjesečnicu? Znakovi da se menarha približava