Doznajte kako vaše bebe 'dišu' i što astrologija kaže o svakom pojedinom horoskopskom znaku.

Ovan

Ne očekujte da vaš mali Ovan mirno sjedi i igra se nekom igračkicom. Jednostavno, to se ne događa. Ovo je dijete stalno u pokretu, ali sve svoje najdraže igračke uvijek nosi sa sobom. Bebe Ovnovi obožavaju biti u središtu pozornosti, a kako uglavnom ostvare sve što naume, roditelji, budite oprezni.

Bik

Bebe Bikovi vrlo su taktilne i imaju veliku potrebu za dodirma zato je mazite i ljubite što više možete. Bikovi vole udobnost pa svome mališanu osigurajte sobu s idealnom temperaturom, udobnim krevetićem i zanimljivim igračkama. Sve mora biti ‘po guštu’.

Blizanci

Ove bebe su društvene od trenutka kad ugledaju ovaj svijet i vjerojatno će na svoj način komunicirati čim se rode. Blizance odlikuje radoznalost i želja za istraživanjem, a ako se ništa ne događa oko njih, odmah im je dosadno. Uključite svoju bebu što prije u društvene interakcije. Ona će uživati u društvu i ubrzo će postati omiljeno dijete u jaslicama ili vrtiću.

Rak

Bebe u znaku Raka odlikuje izrazita emotivnost pa se nemojte čuditi ako često bude plakala. Baš zbog toga, trudite se da se uvijek osjeća zaštićeno. Mališanu u znaku Raka obitelj i dom jako su važni.

Osobine beba prema horoskopskim znakovima

Ponekad mogu biti ćudljivi pa neka vas ne brinu nagle promjene raspoloženja.

Lav

Ova je beba glasna baš kao i njezin dvojnik iz životinjskog svijeta, lav. Stoga, zaboravite miran san jer mališan u znaku Lava želi da mu je u svakom trenutku ugodno i lijepo. Ako nije u središtu pozornosti i ako nije okružen publikom koja ga stalno bodri i plješće svakom njegovu napretku, naglo mi se mijenja raspoloženje u čangrizavog i cendravog klinca.

Djevica

Beba u znaku Djevice voli rutinu i ne podnosi ni najmanje odstupanje od dnevnih navika. Kad je prehrana u pitanju, prilično je izbirljiva, ali neki drugi problemi u odgoju male Djevice nisu na vidiku. Može se satima igrati sama i nema veliku potrebu za pažnjom okoline.

Vaga

Ova će beba uživati u pažnji drugih gdje god da je stavite. Stoga, neka vas ne iznenadi ako se u pedijatrijskoj ordinaciji ponaša kao kod kuće. Šarmantna je, nasmijana i neodoljiva! Voli društvo i pravi je diplomat, zbog toga će često biti u ulozi posrednika u sukobima svojih vršnjaka.

shutterstock_85975285.jpg
Shutterstock 

Škorpion

Jednostavno, beba rođena u ovome znaku mora dominirati. Odmalena je tajnovita pa je teško uvijek razumjeti što želi i zbog čega plače. Mnogo toga čuva u sebi, i to je uglavnom teško izvući iz nje. S druge strane, Škorpioni znaji što žele i kako da to dobiju. Vrlo su inteligentni i snalažljivi pa, roditelji, budite na oprezu s njima!

Strijelac

Ova bezbrižna i sretna beba iznimno je motorički nadarena pa sve razvojne prekretnice svladava vrlo brzo. Kako je neovisnog i slobodnog duha te voli istraživati svoju okolinu, prohodat će ranije od svojih vršnjaka. Obožava otvoren prostor, pa će uživati u igrama vani. Neustrašiva je i voli sve što vidi, stoga se često izlaže svakakvim nezgodama.

Jarac

Bebe Jarci vole red i rutinu, a već vrlo rano nered im počinje smetati. No kada je u pitanju učenje, nemojte ga požurivati jer Jarac u svemu ima svoj tempo kojim otkriva i upoznaje stvari. Ovi su mališani uvijek koncentrirani i vrlo marljivi što god da rade.

Vodenjak

Bebe u znaku Vodenjaka mogu se činiti izolirane, ali one uživaju same proučavati svijet. Čak i kad plače, najčešće ne želi podršku. Ovi mališani mogu biti pravi mali buntovnici, što će za njihove roditelje biti velik izazov. Roditelji, morat ćete uložiti veliki napor da ih socijalizirate.

Ribe

Beba Riba često će plakati iz samo njoj poznatih razloga. To je dio osobnosti ove stidljive bebe pa se ne uznemirujte previše. Vrlo je osjetljiva na sve što se događa u obitelji zato se pred njom nikada nemojte svađati niti vikati.