Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DARIVANJE proizvodima koji će pomoći da vaše dijete konačno počne spavati u svom krevetu!

Darujemo vas s tri proizvoda domaćeg brenda Baby sleep IGLOO, koja će vam pomoći da svoje dijete prebacite u vlastiti krevet ukoliko je do sada spavalo s vama

Dječja soba koju neki roditelji urede i prije rođenja bebe, obično ostane tek mjesto za pohranu odjeće i ostalih stvari za dijete. Malo je onih koji od samog rođenja bebu stavljaju spavati u zasebnu sobu, a najviše onih čiji bračni krevet vrlo brzo postane mjesto zajedničkog spavanja roditelja i djeteta/djece. Neki se odluče na to da dječji krevetić bude u njihovoj sobi, no tada nerijetko 'pokleknu' nad učestalim dizanjima usred noći te im je jednostavnije da beba spava pored njih. Ima i onih koji jednostavno žele uživati u toplini i blizini svoje male obitelji pa im spavanje djeteta u zasebnom krevetiću nikako nije opcija.

Bez obzira na to koji put odaberete, jednom će svakako doći vrijeme da svog mališana prebacite u drugu sobu. A to katkada i ne prolazi tako glatko. Neka djeca jednostavno ne žele otići iz roditeljskog kreveta. Upravo zato važno je dijete na vrijeme početi pripremati na tako važan korak. Važno je biti smiren i strpljiv, a ovo su samo neki od savjeta koji vam mogu pomoći da svoje dijete motivirate na spavanje u posebnom krevetu.

Kao pripremu za prelazak u vlastitu sobu, možete primjerice iskoristiti vrijeme godišnjeg odmora ukoliko ga ne provodite kod kuće. Tada možete pričati djetetu da će ga po povratku doma čekati uređena dječja soba i zaseban krevet u kojem će od sada spavati. Čitanje priča na tu temu svakako će pripomoći promjeni navika.

Prilikom kupnje dječjeg kreveta i uređenja sobe, svakako i dijete uključite u taj proces. Pomaganje roditeljima da sastave krevet odlična je motivacija za novi 'početak'. Biranje boje ili tapete za zid zajedno s djetetom, samo će pripomoći procesu prilagodbe na odvajanje od roditelja. A ako pak već imate uređenu sobu ili barem spreman krevet u zasebnoj sobi ili će ju pak dijeliti s bratom ili sestrom, dijete možete uključiti u proces biranja i kupnje posteljine i drugih detalja za krevet poput plišanaca ili pak ukrasnih jastuka.

Ako već niste, svakako uvedite čitanje priče prije spavanja. To je rutina s kojom bi trebalo započeti čim prije, i prije nego li dijete progovori, a priču obavezno prilagodite uzrastu djeteta. Osim što ćete tako utjecati na razvoj govora i graditi njegovu ljubav prema čitanju, brojne su druge blagodati večernjeg čitanja priča. I neka vas nipošto ne obeshrabri ako što vaše dijete svaku večer želi slušati istu priču.

Da bi i vama roditeljima ovaj proces odvajanja bio što bezbolniji, za vas smo pripremili DARIVANJE. Troje od vas darujemo s po jednim proizvodom domaćeg brenda Baby sleep IGLOO.Za one koji su odlučili prebaciti dječji krevetić u dječju sobu te samo otvoriti stranicu kreveta da bi dijete u njega moglo samo ući i iz njega izaći, imamo jednu .

zaštitnu ogradicu.

Za vas imamo i set od tri šuškalice + igračku zeko Bubi

Treći dar je dekica sa šuškalicama zeko Bubi.

Da biste sudjelovali u ovom darivanju, pratite nas na Instagramu te tamo u komentaru objave ovog darivanja tagirajte dva roditelja čija djeca spavaju s njima. Svakako lajkajte objavu te ju podijelite na storyju (nije nužno). Darivanje traje do petka 2. travnja u podne, nakon čega ćemo slučajnim odabirom izvući tri sretna dobitnika, koji su ispunili sve uvjete za sudjelovanje. Sretnooooo!

Tekst: J. S.
Foto: Press

Najnovije

Najpopularnije