Jedna mama otkrila je da joj se mlijeko drastično mijenja ovisno o potrebama njezine bebe. Jessica Gancedo na TikToku je objavila video i pokazala razlike u mlijeku koje je izdojila pumpicom.

"Rijetko koristim pumpicu pa ne obraćam pažnju na to kako izgleda mlijeko", rekla je mama iskreno.

Bijelo mlijeko je potpuno normalno. Sljedeće mlijeko koje je pokazala imalo je bež nijansu. "Ovako mlijeko izgleda kada će se moja kći uskoro razboljeti pa bude malo žućkastije. Svakako nije ništa strašno", objasnila je Jessica.

Pokazala je i treću ambalažu, u kojoj je mlijeko dosta tamnije. "Ovako mlijeko izgleda kada je bolesna, zato je tako tamno, pogledajte koliko je to ljekovito", dodala je.

Naime, smatra da se mlijeko poprima žućkastu boju jer mama proizvodi antitijela koja će bebi pomoći da ozdravi.

Ono što je mamu najviše iznenadilo bilo je gotovo prozirno mlijeko. "Moje tijelo stvorilo je mlijeko koje je gotovo voda jer pretpostavlja da je moja kći dehidrirala, nije jela četiri sata. Koliko je to nevjerojatno, mamino tijelo se prilagođava bebinim potrebama", rekla je oduševljena mama.

@jessikabaileyg Our bodies acclimate to what our babies need!!! So awesome to see. #breasrfeedingmom#breastfeeding#momsoftiktok#babiesoftiktok#babytiktok#moms♬ original sound - Jessika Gancedo

Njezin video prikupio je gotovo 4 milijuna pregleda, a korisnici TikToka izrazili su oduševljenje u komentarima.