Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ČUDESNO JE I ŽIVI': Mama oduševila milijune snimkom na kojoj je pokazala svoje mlijeko pod mikroskopom

Majka 11-mjesečne djevojčice snimila je kap svog mlijeka pod mikroskopom i impersionirala milijune.

 Majčino mlijeko pod mikroskopom Izvor: Screenshot/Facebook

Majčino mlijeko sadrži esencijalne hranjive tvari, vodu koja hidrira novorođenče, kao i sastojke koji u prvim danima života dijete brane od raznih mikroorganizama.

Jansen Howard, mama 11-mjesečne kćerkice, objavila je viralnu snimku kapi majčinog mlijeka pod mikroskopom koja je pokazala pravu moć te nevjerojatne tekućine. Njezin je video postao viralni hit s više od 2,4 milijuna pregleda na Facebooku.

'Ovo je nevjerojatno! Živo tekuće zlato koje zovemo majčinim mlijekom u pokretu. Ovo je samo jedna kap mog mlijeka pod mikroskopom, čudesna je i živi. Potpuno je prilagođena potrebama moje bebe, nevjerojatno', poručila je uz snimku.

'Čula sam da majčino mlijeko mijenja sastav i prilagođava ga trenutnim potrebama djeteta, primjerice kad je bolesno, u mlijeku se stvaraju antitijela kako bi mu pomogla da se bori s infekcijom', izjavila je za HuffPost.

Jansen je otkrila da njezina majka boluje od karcinoma, a njezine krvne stanice obitelj redovito pregledava pod mikroskopom. Upravo je tako ova mama došla na ideju da isto učini i sa svojim mlijekom.

'Čitala sam članak o tome kako majčino mljeko sadrži milijun bijelih krvnih stanica u samo jednoj kapi, moja mama gledala je svoju krv pa sam je pitala mogu li pogledati postoje li bijele krvne stanice u mojem mlijeku. Bili smo fascinirani ljepotom snimke!', zaključila je Howard. 

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije