Sastojci:
- Argeta kokošja pašteta: 500 g
- slatko vrhnje: 60 g
- svježi peršin
- majoneza: 120 g
- polusuho bijelo vino: 0,5 dl
- listići želatine: 8 kom
- sol
- timijan
- papar
- kiselo vrhnje: 90 g
- ružmarin
- kalupi za paštete
- kist za mazanje
- ulje repice: 70 ml
Priprema:
Paštetu Argeta stavite u zdjelu i začinite je po želji, dodajte kiselo i slatko vrhnje te vino, a zatim dobro izmiješajte. Želatinu namočite u hladnoj vodi da jako nabubri, ocijedite je te otopite na pari i polako umiješajte u paštetu Argeta. Kalupe namažite uljem i napunite ih nadjevom od paštete. Stavite u hladnjak da se pašteta stvrdne. Preljev napravite od majoneze, kiselog vrhnja, bijelog vina, soli i papra. Paštetu Argeta izvadite iz kalupa, stavite na pladanj i po cijeloj površini prelijte majonezom (kako pašteta ne bi oksidirala).
Chrissy Teigen kritiziraju jer joj kći drži noge na kuhinjskom pultu dok kuhaju
Kako darovita djeca zamišljaju bolji svijet? Birali bi učitelje, predmete, a tehnologija im je pomagač, ne gospodar
Maja Šuput pokazala novu Bloomovu frizuru: 'Baš si ga skratila, sad je pravi dečkić'
Dragi odrasli...: Pisma djece iz Hrvatske za bolji svijet, ovo su njihove poruke
Uranjeno božićno ukrašavanje usrećuje, znanstveno je dokazano