Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zadar koban za sve više poznatih! Koronavirusom se zarazila i trudnica!

Trudna Aleksandra Troicki, supruga beogradskog tenisača Viktora Troickog, pozitivan nalaz na koronavirus dobila je u petak, a danas su stigle i loše vijesti za najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića!

 trudna aleksandra troicki zaražena koronavirusom

Sve je više žrtava koronavirusa koji su se zarazili na teniskom turniru Adria Tour u Zadru! Nakon što je bugarski tenisač Grigor Dimitrov objavio da je zaražen koronavirusom, zbog čega je otkazano finale, popis poznatih imena, žrtava Covid-19 bolesti, sve je veći. Nakon vijesti da je hrvatski tenisač Borna Ćorić pozitivan na koronavirus, danas je stigla i ona da je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković također pozitivan. Pozitivna je i njegova supruga Jelena, ali i tenisač Viktor Troicki, kao i njegova trudna supruga Aleksandra. Doduše, nije poznato kad se i gdje trudna supruga beogradskog tenisača Troickog točno zarazila, s obzirom da je ona prva, još u petak, dobila pozitivan nalaz, a suprug Viktor i njihova 3-godišnja kći naknadno su, u nedjelju, također podvrgnuti testiranju. Djevojčica nije zaražena.

Iako je koronavirus još velika nepoznanica, za sada nema dokaza koji upućuju na to da Covid-19 povećava mogućnost prijevremenog poroda, rizik od pobačaja i sl. Očekuje se kako će velika većina trudnica osjetiti samo blage ili umjerene simptome, ako se pojave. Prema trenutačno dostupnim informacijama, niti jedna trudnica u svijetu nije umrla od koronavirusa. Može li se bolest prenijeti majčinim mlijekom; što ako trudnica oboli, hoće li ju odvojiti od bebe, tj. pet činjenica o koronavirusu koje moraju znati trudnice i dojilje, saznajte OVDJE.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram

Najnovije

Najpopularnije