Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAME I KĆERI U OVIM ZNAKOVIMA SE NAJBOLJE SLAŽU: 10 horoskopskih kombinacija koje se mogu pohvaliti harmoničnim odnosom

Autor Sanja Matasić

Nekim je mamama lagano odgajati svoju djecu, a možda je tome kumovao i položaj planeta pri rođenju.

 mama i kći se smiju Izvor: Shutterstock

Jednostavno, neke se majke i kćeri slažu savršeno. Imaju nadnaravno razmijevanje, mogli bismo reći kao da između njih postoji neka tajna veza. A zvijezde imaju što reći na tu temu. Pa pogledajmo koje su najbolje kombinacije mama-kći prema Zodijaku.

10. Lav & Blizanac

Majka Lavica ima snažnu osobnost, a dijete Blizanac izbjegava dominirati, ali ima iznimno visoko razvijenu inteligenciju. Stoga, ova bi se kombinacija majke i kćeri na prvu mogla činiti problematična.

Kći Blizanac analitički promatra svijet oko sebe i uči na svojim pogreškama, a mama Lavica smatra da je to malo presporo. Formula uspjeha je da mama Lav obuzda svoju želju za kontrolom i da kroz život vodi svoju kćer ohrabrujući je na nove korake. Blizanci uče metodom pokušaja i pogreške.

9. Djevica & Bik

Kći Bik prilično je samouvjerena i odlučna pa u kombinaciji s praktičnom Djevicom odlično funkcionira. Majka i kći ovih znakova uživaju zajedno istražujući i učeći.

 mama i kći u prirodi Izvor: Shutterstock

Između njih se stvraa neraskidiva veza zato što su i Bik i Djevica obiteljski tipovi, a kako kći odrasta, njihov se odnos pretvara u duboko i iskreno prijateljstvo.

8. Ovan & Vodenjak

Majka Ovan potiče svoje dijete na neovisnost, a Vodenjaci su kao stvoreni za takav odgoj. Kako obožavaju slobodu i nove izazove, ova kombinacija mame i kćeri je idealna.

Iako majka Ovan neće inzistirati na pravilima, jer ne shvaća ozbiljno život, uvijek će biti uz svoju kćer. Najbolja prijateljica koju djevojka može imati je njezina majka, a kombinacija Ovna i Vodenjaka je pravi primjer takvog odnosa.

7. Lav & Vodenjak

Majka Lavica je rođeni vođa, ali je i zabavna i neumorno će pratiti svoju kćer u svim ludostima. No ona će svoju kćer poticati i na profesionalne uspjehe, ali na nježan i nenametljiv način. Zapravo, poticat će svoju kćer da slijedi svoje snove. Između mame Lavice i kćeri Vodenjaka vlada međusobno povjerenje i uvijek će jedna drugoj čuvati leđa.

 mama i kći na plaži Izvor: Shutterstock

6. Strijelac & Blizanac

Kada se vatra sretne sa zrakom, to je idealna kombinacija. Majka Strijelac pravi je uzor svojoj djeci i često ima po dvije diplome. Ona je privržena, ali nije od mama koje pretjerano maze svoju djecu. Dijete Blizanac obožava zabavu i pravi je društvenjak, što idealno odgovara mami Strijelcu jer se i ona zna dobro zabavljati u životu.

Mama će poticati svoju kćer da ostvari sve svoje potencijale, a kći će ih nastojati i ostvariti. Njih dvije se mogu divno zabaviti i ujedno otkrivati nove stvari.

5. Strijelac & Vaga

Kći Vaga cijeni mamu s kojom može razgovarati o njezinu iskustvu. Mama Strijelac će zadobiti od svoje kćeri poštovanje, a maloj Vagi njezina je mama najcool osoba na svijetu. S druge strane, mama Strijelac će nenametljivo usmjeravati svoju kćer i gledati kako u snažnu ženu.

4. Djevica & Rak

Majka Djevica uživa u mirnom okruženju i baš zato je idealna kombinacija s emotivnom Račicom kojoj je ona potrebna da joj riješi probleme. Logična Djevica bit će mirna luka svojoj kćeri kojoj je potrebna utjeha i razumjievanje njezinih emocija

Djevica će svoje dijete naučiti da pronađe unutarnji mir. Ova je veza stabilna i ove mame i kćeri su cjeloživotne prijateljice.

3. Škorpion & Jarac

Iako su Jarci tradicionalni perfekcionisti, njihov odnos s majkom vodenim znakom pravi je raj. Jarci vole predvidljivost i dosljednost, a lako se obeshrabre ako ne dobiju odobrenje za ono što rade.

 mama i kći u šumi Izvor: Shutterstock

Majka Škorpion obožava svoju kćer i dopušta joj pogreške. Takav pristup kćeri Jarcu daje sigurno okruženje za razvoj, istraživanje, pogreške i učenje. Ova je kombinacija mama-kći idealna.

2. Ribe & Bik

Kći Bik prilično je društvena i ima puno prijatelja. Poticat će svoju tugaljivu mamu Ribu da se brine o sebi i bit će joj životna motivacija. Majka Riba uživljava se u sve probleme svoga djeteta. Oba znaka su po svojoj prirodi brižna i predana pa izvlače najbolje jedno iz drugoga.

1. Rak & Rak

Kćer Rak ponosna je na svoju majku Raka. Ona želi vidjeti da je mama dobro i da ima društveni život, da uživa. Rakovi su inače nostalgični, pa maloj Račici treba iskustvo velike Račice da je izvede kroz teške emotivne krize. Cjeloživotna su podrška jedna drugoj.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije