Jednostavno, neke se majke i kćeri slažu savršeno. Imaju nadnaravno razmijevanje, mogli bismo reći kao da između njih postoji neka tajna veza. A zvijezde imaju što reći na tu temu. Pa pogledajmo koje su najbolje kombinacije mama-kći prema Zodijaku.

10. Lav & Blizanac

Majka Lavica ima snažnu osobnost, a dijete Blizanac izbjegava dominirati, ali ima iznimno visoko razvijenu inteligenciju. Stoga, ova bi se kombinacija majke i kćeri na prvu mogla činiti problematična.

Kći Blizanac analitički promatra svijet oko sebe i uči na svojim pogreškama, a mama Lavica smatra da je to malo presporo. Formula uspjeha je da mama Lav obuzda svoju želju za kontrolom i da kroz život vodi svoju kćer ohrabrujući je na nove korake. Blizanci uče metodom pokušaja i pogreške.

9. Djevica & Bik

Kći Bik prilično je samouvjerena i odlučna pa u kombinaciji s praktičnom Djevicom odlično funkcionira. Majka i kći ovih znakova uživaju zajedno istražujući i učeći.

mama i kći u prirodi
Shutterstock 

Između njih se stvraa neraskidiva veza zato što su i Bik i Djevica obiteljski tipovi, a kako kći odrasta, njihov se odnos pretvara u duboko i iskreno prijateljstvo.

8. Ovan & Vodenjak

Majka Ovan potiče svoje dijete na neovisnost, a Vodenjaci su kao stvoreni za takav odgoj. Kako obožavaju slobodu i nove izazove, ova kombinacija mame i kćeri je idealna.

Iako majka Ovan neće inzistirati na pravilima, jer ne shvaća ozbiljno život, uvijek će biti uz svoju kćer. Najbolja prijateljica koju djevojka može imati je njezina majka, a kombinacija Ovna i Vodenjaka je pravi primjer takvog odnosa.

7. Lav & Vodenjak

Majka Lavica je rođeni vođa, ali je i zabavna i neumorno će pratiti svoju kćer u svim ludostima. No ona će svoju kćer poticati i na profesionalne uspjehe, ali na nježan i nenametljiv način. Zapravo, poticat će svoju kćer da slijedi svoje snove. Između mame Lavice i kćeri Vodenjaka vlada međusobno povjerenje i uvijek će jedna drugoj čuvati leđa.

mama i kći na plaži
Shutterstock 

6. Strijelac & Blizanac

Kada se vatra sretne sa zrakom, to je idealna kombinacija. Majka Strijelac pravi je uzor svojoj djeci i često ima po dvije diplome. Ona je privržena, ali nije od mama koje pretjerano maze svoju djecu. Dijete Blizanac obožava zabavu i pravi je društvenjak, što idealno odgovara mami Strijelcu jer se i ona zna dobro zabavljati u životu.

Mama će poticati svoju kćer da ostvari sve svoje potencijale, a kći će ih nastojati i ostvariti. Njih dvije se mogu divno zabaviti i ujedno otkrivati nove stvari.

5. Strijelac & Vaga

Kći Vaga cijeni mamu s kojom može razgovarati o njezinu iskustvu. Mama Strijelac će zadobiti od svoje kćeri poštovanje, a maloj Vagi njezina je mama najcool osoba na svijetu. S druge strane, mama Strijelac će nenametljivo usmjeravati svoju kćer i gledati kako u snažnu ženu.

4. Djevica & Rak

Majka Djevica uživa u mirnom okruženju i baš zato je idealna kombinacija s emotivnom Račicom kojoj je ona potrebna da joj riješi probleme. Logična Djevica bit će mirna luka svojoj kćeri kojoj je potrebna utjeha i razumjievanje njezinih emocija

Djevica će svoje dijete naučiti da pronađe unutarnji mir. Ova je veza stabilna i ove mame i kćeri su cjeloživotne prijateljice.

3. Škorpion & Jarac

Iako su Jarci tradicionalni perfekcionisti, njihov odnos s majkom vodenim znakom pravi je raj. Jarci vole predvidljivost i dosljednost, a lako se obeshrabre ako ne dobiju odobrenje za ono što rade.

mama i kći u šumi
Shutterstock 

Majka Škorpion obožava svoju kćer i dopušta joj pogreške. Takav pristup kćeri Jarcu daje sigurno okruženje za razvoj, istraživanje, pogreške i učenje. Ova je kombinacija mama-kći idealna.

2. Ribe & Bik

Kći Bik prilično je društvena i ima puno prijatelja. Poticat će svoju tugaljivu mamu Ribu da se brine o sebi i bit će joj životna motivacija. Majka Riba uživljava se u sve probleme svoga djeteta. Oba znaka su po svojoj prirodi brižna i predana pa izvlače najbolje jedno iz drugoga.

1. Rak & Rak

Kćer Rak ponosna je na svoju majku Raka. Ona želi vidjeti da je mama dobro i da ima društveni život, da uživa. Rakovi su inače nostalgični, pa maloj Račici treba iskustvo velike Račice da je izvede kroz teške emotivne krize. Cjeloživotna su podrška jedna drugoj.