Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI ČINE NAJBOLJU BRAĆU I SESTRE: Ribe su jako brižne, a jedan znak uvijek pruža podršku drugima

Autor Sanja Matasić

Koliko će se vaše dijete angažirati oko brata ili sestre, ovisi i o znaku u kojem je rođeno

 braća Izvor: Shutterstock

Odnosi između braće i sestara jedni su od najintenzivnijih. Oni mogu biti prijatelji za cijeli život, a mogu se u odrasloj dobi udaljiti te njihov odnos može biti podložan raznim konfliktima.

No, astrolozi tvrde da neki horoskopski znakovi više uživaju u bratsko-sestrinskim odnosima, imaju potrebu davati se i brinuti za svoju braću i sestre, dok postoje i oni znakovi koji su u tim odnosima znatno rezerviraniji. Evo koji su horoskopski znakovi posebno brižni prema svojim najbližima.

 djeca se igraju Izvor: Shutterstock

Rakovi su veliki emotivci, uvijek spremni pomoći svojoj braći i sestrama. No iako su najbrižniji od svih horoskopskih znakova, često skrivaju svoje probleme, pazeći da nikoga previše ne opterećuju.

Blizanci su brižni na svoj, poseban način. Iako neće pokazivati veliku empatiju, pokušat će svome bratu ili sestri praktično riješiti probleme. Pomoći će kod donošenja odluka, prevladavanja izazova i brata ili sestru učinit će dovoljno neovisnima da se nose s vlastitim problemima. No nikako neće na sebe preizeti tuđi problem, samo će biti prisutni, kao tiha podrška.

 dijete čisti Izvor: Shutterstock

Koliko god da Djevice zvučale kritično, iznimno su posvećene svojoj obitelji i voljenim osobama. Naravno, zagovaraju savršenstvo, ali njihova ljubav i briga motiviraju braću i sestre da daju najbolje od sebe. S obzirom na to da su dobri promatrači, primjećuju kada su njihovi voljeni u nevolji i pomažu im čak i da ih oni ne traže pomoć.

Vage se rijetko upuštaju u sukobe i gotovo uvijek pružaju podršku. Kao brat ili sestra, Vage su zaštitnički nastrojene i brižne. Budući da su po prirodi ljubazne i drage, ne mogu podnijeti neriješene i konfliktne situacije. Učinit će sve da odnos vrate u ravnotežu.

Ribe su ljubazne i emotivne, a u njihovoj je prirodi da brinu o drugima. Kad je riječ o odnosu s braćom i sestrama, pripadnici ovoga znaka uživaju u tome da pomažu i ne očekuju ništa zauzvrat. U bratsko-sestrinskim odnosima nesebično daju najbolje od sebe.

Možda će vas zanimati

Najnovije