Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARIJANA MIKULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O LJETOVANJU S DJECOM: 'Dan šesti - kupi prnje! Dosta mi je godišnjeg!'

Autor Sanja Matasić

Glumica s pratiteljicama podijelila kako je i doma mogla prati posteljinu i čistiti rigotinu za djecom, za to nije trebala ići u vilu s bazenom u Crnoj Gori.

 marijana mikulić_godišnji s djecom.jpg Izvor: Instagram

Ljetovanje s djecom nije baš najromantičnija vizija godišnjeg odmora, zar ne? Svaki roditelj to dobro zna. Prvo, pakiranje pa putovanje do destinacije koje može biti popraćeno mučninama u autu, povraćanjem, cendranjem i nervozom. Onda raspakiravanje pa kontinuirano trčanje za klincima, odlazak na kupanje s hrpetinom stvari pa opet plakanje od umora i pospanosti... I ovo je najbolja verzija.

Lošija verzija ljetovanja s djecom su nepredviđene situacije, kao što su razne viroze, padanja, nedajbože, traženje pedijatra itd.

Naša glumica i majka troje djeceMarijana Mikulić sa svojom je obitelji bila je na godišnjem odmoru u Crnoj Gori. Naravno, iskrena kao uvijek, na svome je Instagramu jednostavnim crtama opisala kako izgleda godišnji s djecom, a mnoge su se pratiteljice mogle poistovjetiti s njom.

'A odmor, to jest more s djecom, kakav odmor, nije to odmora vidilo. Al eto, ajde, more s djecom. Dan prvi dva i po sata na granici, ukupno osam sati vožnje. Dan drugi uživancija punim, samo par fotki, da imam za objavu. Dan treći dvoje djece složila crijevna viroza, koja je krenula povraćanjem jednog usred večere u restoranu. Dan četvrti jedan se oporavio drugi malaksao. Dan peti drugi Ko nov, onaj prvi opet malaksao, pao je i muž. A kad muževi padnu, znate kako je, ni prirodan porod bez epiduralne nije ništa kako je njima tužnicima.
Dan šesti kupi prnje - dosta mi je odmora!' Prat posteljine, i rigoleta, i da ne nabrajam šta sve ne-mogu i doma, ne moram za to biti u vili s bazenom u Crnoj Gori', bila je duhovita Marijana.

Možda će vas zanimati

Najnovije