Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARIJANA MIKULIĆ O NAPRETKU SINA JAKOVA: 'Postoji nešto što bih preporučila svima...'

Autor Sanja Matasić

Marijana Mikulić pogovorila je o sinu Jakovu koji ima poteškoće u razvoju, no lijepo napreduje, što glumicu neizmjerno veseli.

 Marijana Mikulić ima trojicu sinova Izvor: Instagram

Popularna domaća glumica Marijana Mikulić (40) često na društvenim mrežama govori o svom privatnom životu, ali i svojoj djeci.

Javnost najviše voli pratiti njezina najmlađeg sina Jakova, za kojega je Marijana prošle godine otkrila da ima poteškoća u razvoju.

Od tada često objavljuje važne trenutke u razvoju i napretku malenog Jakova, a mnogima je njezina otvorenost o poteškoćama pomogla.

S roditeljima koji je upitaju savjet dijeli samo vlastito iskustvo. 'Ja sam samo mama koja je, u odnosu na neke druge roditelje, još uvijek relativno kratko u svemu tome, pa mogu reći samo neko svoje osobno iskustvo, ali ljudima i to puno znači. I meni je puno značilo u početku, pomoglo mi je da nađemo svoj put u svemu tome', priznaje glumica pa nastavlja.

'Kad kreneš u to misliš da moraš ići na sve i držiš se svega što ti je netko preporučio, ali onda shvatiš da zapravo ne moraš. Onda gledaš gdje je tvoje dijete najbolje kliknulo s nekim terapeutom, gdje najbolje napreduje, tako da smo mi u posljednje vrijeme od nekih odustali. Ono što pali kod jednoga, ne mora vrijediti za drugoga', ističe glumica.

Ipak, otkrila je nešto što preporučuje svima, a riječ je o terapijskom plivanju.

Marijana je ponosna majka trojice sinova koje ima sa suprugom Josipom s kojim je u sretnom braku od 2005. godine.

'Dječaci su, nestašni su i rade gluposti i vičem i svega bude, ali nekako sam najponosnija da mi je Bog dao takvu djecu da su dobra srca. Što god oni radili da su dobri, nisu iskvareni i uvijek kada mogu napravit će nešto dobro. Koliko god su nestašni, da su na kraju neiskvareni', zaključila je glumica.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije