Popularna domaća glumica Marijana Mikulić (40) često na društvenim mrežama govori o svom privatnom životu, ali i svojoj djeci te s pratiteljima dijeli svoje bogato roditeljsko iskustvo. Naime, glumica je majka trojice sinova - Ivana, Andriju i Jakova, a javnost najviše voli pratiti njezina najmlađeg sina Jakova, za kojega je Marijana prošle godine otkrila da ima poteškoća u razvoju.

Od tada često objavljuje važne trenutke u razvoju i napretku malenog Jakova, a mnogima je njezina otvorenost kad su poteškoće u razvoju u pitanju, doista pomogla.

295493593_418528126965003_6719058296395068499_n_censored.jpg
Instagram 

Marijana s Jakovom već neko vrijeme ide na terapije kod logopeda, a kako bi ohrabrila druge roditelje koji se bore sa sličnim problemima, glumica je nedavno objavila na svome Instagramu kako se kao majka osjeća dok prolazi uspone i padove s malim Jakovom.

'I živiš svoj film. I sretan si. Da, i zato što znaš čega sve ima na svijetu. Ali i čisto zato jer si sretan! Jer imaš sve ono što si nekada samo priželjkivao. Ali ipak, ta strepnja. Neizvjesnost. Napredak je vidljiv, očigledan... Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko.
Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu i svuda ide sa mnom i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku.
Svim majkama koje imaju pile nad kojim strepe i za kojim svakog dana srce malo preskoči - šaljem ljubav, želim nadljudsku snagu jer znam da vam treba a da je često ponestane. Ma svim mamama treba i ne trebamo se sramiti to priznati da padnemo i da je nekad teško. Samo trebamo bez srama tražiti podršku da lakše otresemo strepnju i nastavimo punom parom naprijed. Jer druge nam ionako nema, zar ne?!', napisala je Marijana ispod zajedničke fotografije s najmlađim sinom.