Majka Katie Love je početkom prosinca povela trogodišnju kćer Adley na fotografiranje s Djedom Božićnjakom. Kad ju je upitao želi li mu sjesti u krilo, ona je odgovorila "ne". Djedica ju je nakon toga pohvalio jer zna komunicirati svoje želje i postaviti granice. "Ona zna da je njezino tijelo njezino i kontrolira ga. Zna se zauzeti za sebe. Ako ne želiš sjesti u krilo Djedu Božićnjaku, onda to trebaš i reći", rekao je Djed u viralnom videu koji je majka objavila na TikToku.

@katielovesocial This response was Thank you Santa for respecting my daughter's choice & even applauding her for it! #toddlersoftiktok#santaclaus#christmastiktok#toddlersbelike#adviceforgirls#importantmessage#toddlermom#toddlertok#wholesomemoments#femaleempowerment#girlpower#bodyautonomy♬ original sound - Katie Love

Majka je kasnije objasnila da uči kćer kako nikada ne mora prihvatiti zagrljaj ili poljubac ni od koga, čak ni od roditelja. "Adley zna da je to njezin izbor i umjesto toga može dati pet. Ne vršimo pritisak na nju da ima bilo kakav neželjeni dodir. Kad smo odrastali, govorili su nam: 'Budi pristojna. Sjedi svom čudnom ujaku u krilu', a ja to ne želim za svoju kćer", prenosi portal Index.

Djed Božićnjak također podupire ovakav odgoj. "Adley me jako impresionirala. Inače, supruga i ja imamo šestogodišnju kćer i desetogodišnjeg sina, i vrlo rano smo ih počeli učiti da samo one imaju kontrolu nad svojim tijelom. Ponekad ću pitati kćer mogu li je zagrliti, i ako mi kaže 'ne', ja to poštujem. Nikad ne pitam dvaput", poručio je.

Originalan odgovor djevojčice na pitanje da sjedne Djedu Mrazu u krilo
TikTok Screenshot Adley i Djed Mraz