Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škola? Pa što!

Ako ste roditelj malog predškolca, sada ste već zasigurno naveliko u pripremama za polazak u prvi razred. U tom vam može pomoći edukativna slikovnica "Škola? Pa što!" u izdanju PROFILA. Najbrža tri čitatelja mogu osvojiti ovu korisnu slikovnicu.

Ova edukativna slikovnica namijenjena je djeci, roditeljima, odgajateljima i svima onima koji sudjeluju u pripremi djeteta za polazak u prvi razred. Kratkim pričama o djevojčici Kuglici autorica tematizira navike, vještine, znanja i sposobnosti koje su poželjne i potrebne za polazak u školu. Djeci je sadržaj približen veselim, zanimljivim i njima prepoznatljivim ilustracijama u kojima je škola predstavljena kao zabavno, humano i ugodno mjesto.

U prilogu slikovnici je i crtančica za samovrednovanje "Mogu i ja" u kojoj će djeca crtežom prikazati svoja postignuća u određenom području. Roditelji ovu slikovnicu mogu dopuniti i sačuvati kao spomenar na početak djetetova školovanja.

Prvim trima čitateljima koji pošalju mail s naznakom "Škola? Pa što!" na adresu: [email protected] darujemo ovu korisnu slikovnicu. Ne zaboravite navesti i svoje osobne podatke!

Nagrađeni:

1. Anita Lamešić, Slavonski Brod

2. Vlatka Račić, Vinjevac

3. Karlo Lepka, Zagreb

O autorici Mariji Šoštarić

Rođena sam u svibnju 1959. godine u Karlovcu. Rasla sam i igrala se, najčešće učiteljice, u jednom karlovačkom predgrađu kraj željezničke postaje na obali zelene Kupe.

U osnovnoj sam školi i gimnaziji učila raznovrsne, a ponekad i zahtjevne nastavne predmete. Tako sam se dobro navikla na učenje da mi je ono postalo životni poziv. Diploma na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu bila je početak 28-godišnjeg rada u školama sela Vrhovca i Malog Erjavca kraj gradića Ozlja, Karlovcu i Podbrežju. Oduvijek sam pokazivala izraženi smisao za pisanjem i likovnim izražavanjem pa su osim mojih učenika u tome mogli uživati i moji sinovi Mario i Nikola. Osim mame i učiteljice odnedavno imam novu ulogu bake dječačića Vjeke. Dio moje životne bajke nalazi se u edukativnoj slikovnici Škola? Pa što!.

Najnovije

Najpopularnije