Roditelji Lavovi puni su ljubavi i topline za svoje potomstvo. Ponosni su na svoje dijete, čak i ako ono ne ispunjava njihov zamišljeni ideal. Pred drugim ljudima nikad neće reći ništa loše protiv svog djeteta, štoviše, hvalit će ga na svakom koraku. Ako im je dijete problematični tinejdžer, roditelji Lavovi njegove će probleme uvijek rješavati unutar četiri zida. Trudit će se djetetove dobre osobine razviti do maksimuma.

shutterstock_211350490.jpg
Shutterstock Probleme sa svojim tinejdžerom Lavovi će nastojati riješiti unutar 4 zida

Imaju nepresušnu energiju za igru sa svojim djetetom, kao i beskrajnu kreativnost. Imaju dobre odgojne metode i nastoje dijete pozitivno usmjeravati raznim aktivnostima kao što su sport, glazba, umjetnost itd. Majka ovog znaka nezavisna je i slobodna te uči svoju djecu da i sama budu takva. Uči ih također da budu iskrena i spontana, kao i da svaki trenutak proživljavaju intenzivno. Mana je što će roditelji Lavovi truditi se odgojiti svoje dijete kao borca ipokušavat će mu usaditi ideju kako je važno biti najbolji u nekoj aktivnosti. Iako će biti razočarani ako im dijete ne iskazuje takve ambicije, ponosit će se njime i naučiti cijeniti dobre osobine koje posjeduje, a svoje će ambicije malo odgoditi.

shutterstock_2027011046.jpg
Shutterstock Roditelji rođeni o ovom znaku pokušat će djetetu usaditi ideju kako je važno biti najbolji u nekoj aktivnosti