Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEUSTRAŠIVI I PUNI LJUBAVI: Što sve trebate znati o djeci rođenoj u horoskopskom znaku Lava?

Autor Sunčica Got

Ljetna su djeca vesela i topla, kao i godišnje doba u kojem su došla na svijet.

 dječak na plaži Izvor: Shutterstock

Ako se vaš mališan rodio između 23.7. i 22.8. onda ponosno nosi horoskopski znak lava. Lavići su kreativni i rođeni su vođe, a krasi ih i vrlina ambicioznosti. Portal Mom365 donosi osam karakteristika djece rođene u znaku lava.

Puni su topline i ljubavi

Lav je znak Sunca i kao takav ima i njegove osobine. Lavovi su topli, sjaje i puni su ljubavi. Vole da im drugi pokazuju divljenje i da ih cijene. Pohvalite svoje laviće, pokažite im da ste ponosni na njih i podržite ih u njihovim željama i ciljevima kako bi im osnažili samopouzdanje.

 djevojčica na plaži Izvor: Shutterstock

Vole biti u centru pažnje

Kao što je Sunce središte svemira tako i lavovi obožavaju biti u središtu pozornosti. Od rođenja vole tražiti pažnju i znaju kako brzo doći do nje. Neka se djeca u znaku lava vole hvalisati i praviti važna. Kako ne biste povrijedili njihove osjećaje, razgovarajte o tome kad ste nasamo, nemojte ih kuditi pred drugima.

Nasmijani su

Mali su lavovi veseli i nasmijani, uvijek spremni na zabavu i smijeh. Puni su energije pa bebe rođene u znaku lava mogu biti izazovne kad je u pitanju uspavljivanje jer ne žele ništa propustiti i rado bi stalno bili budni. Ovoj djeci odgovaraju vesele i življe aktivnosti kao što je ples, dramska ili gimnastika.

Rođeni su vođe

Entuzijastični, energični i puni ideja, mali su lavovi idealni vođe. Ponekad se ove osobine mogu ogledati u njihovoj potrebi da svima naređuju pa ih potičite na dijeljenje i zajedništvo.

Snažni su i neustrašivi

Kao što i sam znak to simbolizira, lavovi su fizički i mentalno snažne i neustrašive osobe. Vole izazove i avanture, ali ponekad znaju biti nemarni i brzopleti pa je važno paziti na njihovu sigurnost u igri.

 shutterstock_229239706.jpg Izvor: Shutterstock

Neuspjeh nije opcija za njih

Mali je lav ponosan i samopouzdan, teško prihvaća neuspjeh. Radije će deset puta pasti s bicikla nego priznati da mu teško ide. Ponekad će radije odustati od nečega nego priznati poraz. Pokažite svom laviću da je u redu griješiti i da nam greške služe za učenje. Ne pridajite preveliku pažnju njihovim pobjedama već hvalite trud, jer lavovi se vole natjecati i važno im je da su u svemu najbolji.

Kreativni su

Lavovi su iznimno kreativne osobe tako da će vaš mali lav uživati u veselim bojama te igračkama koje šuškaju i sviraju. Lavovi vole izmišljati i stvarati neobična umjetnička djela pa im priuštite kreativne materijale koji će ih potaknuti da izražavanje.

Brižni su

Lavovi su puni ljubavi i lako su zaljubljivi. Prirodni su skrbnici i sjajni su s kućnim ljubimcima. Mali će lavovi biti pažljivi prema životinjama i dat će im veliku ljubav i nježnost.

Možda će vas zanimati

Najnovije