Djeca su velika radost svojim roditeljima, nema sumnje u to, a poseban odnos izgrađuju sa sinovima i poseban s kćerima. Da parafraziramo jednu poznatu narodnu izreku koja kaže da je sin blizu roditelja sve dok se ne oženi, a kćer je prisutna cijeli život. Kakva ste kćer svojim roditeljima ili, da drukčije sročimo, kakva će vaša kćer biti prema vama, možete doznati i kroz osobine horoskopskih znakova.

Ovan

Kćeri rođene u znaku Ovna su ambiciozne i vrlo odgovorne. Iako se mogu naći pred teškim odlukama, to nikada neće narušiti njihov odnos s roditeljima. Iako je njihov fokus na ostvarenju poslovnih ciljeva, sve svoje uspjehe rado će dijeliti s obitelji.    

Bik

Kćeri Bikovi u odnosu s roditeljima pokazuju određenu dozu suzdržanosti, odnosno ne žele dijeliti baš svaki dio svoga života. Iako će svoj emotivni život zadržati za sebe, na sve druge načine će se pobrinuti za svoje roditelje.

Osobine kćeri prema horoskopskom znaku

Blizanci

Što se tiče Blizanaca, budući da su rođeni komunikatori, sa svojim roditeljima vole razgovarati o raznim temama. Ako dođe do sukoba u obitelji, oni su ti koji rješavaju problem. 

Rak

Kćeri Rakovi su vrlo emotivne, intuitivne i uključene u probleme svojih roditelja. I ne samo to, one se trude i riješiti ih. Međutim, ponekad, brinući se za svoju obitelj, mogu zanemariti vlastito zdravlje.

Lav

Kada su kćeri Lavice u pitanju, njihova vatrena i žestoka priroda pomaže im da budu uspješne, a istovremeno brinu za svoje roditelje. Dominantne su osobnosti i ne pristaju na kompromis ako to ugrožava dobrobit njihove obitelji.

Djevica

Kćeri Djevice savršeno se brinu o svojim roditeljima. Žele im dati najbolje te najčešće potpuno preuzmu brigu o njima kada uđu u poznije godine života.

mama i kći
Shutterstock 

Vaga

Vođene svojom težnjom prema sigurnosti, stabilnosti i ravnoteži u životu, kćeri Vage pokušavaju stvoriti isto okruženje za svoje roditelje. U vrijeme sukoba i proturječja u obitelji, oni će pokušati sve dovesti u savršenu ravnotežu.

Škorpion

Kćeri Škorpioni su strastvene i pune entuzijazma. Kada se radi o rješavanju obiteljskih problema, vrlo su tvrdoglave, ali izvrsne u analizi teških situacija. Međutim, ponekad požele dominbirati i zahtijevati da njihova riječ bude zadnja.  

Strijelac

Kćeri Strijelci vrlo su pustolovne i vole istraživati, što ih često može odvojiti od obitelji i obiteljskih obaveza. No, budući da su odlični organizatori, svoje će obaveze odraditi unaprijed pa na njih neće biti ozbiljnijih zamjerki.  

Jarac

Jarčevi su vrlo praktični i razumni. Kakvu god odluku da kći Jarac donese u životu, sigurno će sve prethodno dobro izračunati i pobrinuti se da odradi prema planu. Iako se ponekad mogu činiti emotivno distancirane od svojih roditelja, one to nadoknađuju pružajući im sve udobnosti života.

Vodenjak

Kćeri Vodenjaci su vrlo bezbrižne, ali imaju sposobnost uhvatiti se u koštac s bilo kojom teškom situacijom u životu. Od prepoznavanja želja i potreba svojih roditelja do rješavanja svakog problema. Također, u vrlo ranoj dobi postanu samostalne i mogu se brinuti o sebi.  

Ribe

Što se tiče Riba, one su oličenje ljubavi i privrženosti. Emotivne duše koje daju sve od sebe kako bi zaštitile svoje roditelje od svih opasnosti i problema u životu. Kćeri koje pripadaju ovom sunčevom znaku vrlo su privržene i razumiju koliko su blago svojim roditeljima.