Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOLIKO DJECE BISTE TREBALI IMATI PREMA HOROSKOPU: Ribe mogu odgajati cijelo pleme, a njima najviše odgovara jedno dijete

Autor Sanja Matasić

Neki horoskopski znakovi savršeni su roditelji jednome djetetu, a neki mogu odgajati cijelo pleme.

 mame s djecom Izvor: Shutterstock

Budući da nam, kako tvrdi astrologija, položaj zvijezda u trenutku našeg rođenja daje određene osobine, možda vam zvijezde mogu otkriti i koliki je broj djece idealan za vas.

Ovnice su mame su puno djece

Kako su mame Ovnice vođene emocijama, one čim se zaljube u prvu bebu, poželjet će ih još. I svako im je dijete novi izazov. Kako Ovna obilježava izražena neovisnost, ove mame neće biti one ‘mame žrtve’, nego će na zdrav način uživati u majčinstvu I svojoj djeci također osigurati neovisnost.

 mama s dvoje djece Izvor: Shutterstock

Bikovi smatraju da je dvoje idealno

Bikovi vole komociju i udobnost pa je za njih idealan broj dvoje djece, i to s malom dobnom razlikom, da se svih dječjih bolesti mogu riješiti odjednom. Strpljiva i brižna, mama Bik će svojoj djeci dati sve što im je potrebno. Ona je idealna kombinacija zabave i odgovornosti. Iako čvrsto stoji na zemlji, ne boji se ponekad upuštati i u nepodopštine zajedno sa svojim klincima.

Mama Blizanac sve prepušta slučaju

Kao što je u svemu razigrana i nepredvidljiva, tako ne planira niti broj djece. Ako se dogodi, dijete je dobrodošlo. Može imati samo jedno dijete ili njih četvero. Mama Blizanac svoju djecu potiče na sve aktivnosti koje su im zanimljive, a među prvima u vrtiću će naučiti čitati i pisati. S ovom mamom zabavi nikad kraja.

Predana Račica odlučuje se za dvoje djece

Mama Rak je emotivna i privržena obitelji te se svakom djetetu želi potpuno posvetiti. Baš zato je idealan broj djece – dvoje, i to s razmakom od nekoliko godina. Mama Rak uživa u svom domu i obiteljskim vezama pa se često potpuno predaje svojoj djeci i stvara s njima duboku vezu.

Lavica želi barem četvero

Lavice su rođene da budu brižne majke pa brojka od četvero djece za njih uopće nije problem. One su stvorene za multitasking i jako strpljive. Imaju prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati njihovu potrebu za samostalnošću. Majka Lavica je ponosna na sva postignuća svoje djece.

 mama i dijete Izvor: Shutterstock

Djevica spremna za jedno dijete

Djevice vole red i mir pa nekako najbolje izlaze nakraj samo s jednim djetetom. Zato što sve mora biti savršeno pa tako i odgoj. Uredno ćete se pridržavati svih normi potrebnih da othranite sretno i zadovoljno dijete.

Vaga je u stanju odgojiti čopor djece

Vage su poznate po svojoj uravnoteženosti, osjećaju za pravednost i ravnopravnost. Kao takve, teže međusobnoj toleranciji i odlično funkcioniraju u brojnim obiteljima. Zbog izražene empatije, otvorene su za posvajanje. Kad djeca uđu u Vagin život, ove mame postaju organizirane i sposobne za multitasking.

Škorpionke su otkačene mame s puno djece

Žene Škorpioni, ako razmišljaju o obitelji, sebe vide okružene djecom. One su temperamentne, što znači da će vrlo emotivno biti angažirane u svaki dio roditeljstva. No, s druge strane, sklonost promjenjivim raspoloženjima, stvarat će izazove u obiteljskoj dinamici. Bez obzira na sve, djeca jedne Škorpionke sigurno će znati da im njihova mama uvijek čuva leđa i daje bezuvjetnu podršku.

Za mame Strijelce jedno je dijete možda i previše

Kada se odluče za majčinstvo, ove su mame su pravi primjeri požrtvovnosti i predanosti. No često zbog svojih širokih interesa i želje za avanturizmom odustaju od majčinstva. Ako se odlučite na dijete, ono će s vama proputovati pola svijeta, a vi ćete biti živi dokaz da se i tako može djetetu pružiti sve što mu treba.

Jarac sanja o troje djece

Mame Jarčevi ono što isplaniraju, to i ostvare. Ako poželi obitelj s troje djece, pa čak I ako je mala dobna razlika među njima, Jarac će bez velike muke proći kroz mnogima izazovna razdoblja roditeljstva. Volite strukturu pa ćete svoju djecu odgajati – strogo, ali pravedno.

Originalne mame Vodenjaci odlučuju se za jedno dijete

Vodenjaci su kreativni i slobodni, a kako i sami u duši ostaju razigrana djeca, teško se odlučuju za majčinstvo. Ako i postanu mame, žene Vodenjaci često ostanu samo na jednome djetetu jer tako mogu spojiti svoje želje i brigu o djetetu. Kako vaš odgoj nikako nije konvencionalan, dijete ćete odgajati intuitivno i puštati ga da se razvija izvan strukture i pravila.

 mama s puno djece Izvor: Shutterstock

Riba je emotivna mama s barem petero djece

Ribe su definitivno pobjednici kad je riječ o broju djece. Jer, žene Ribe svoju sreću vide u odgajanju svoga maloga plemena. Kada je riječ o roditeljstvu, Ribe su tople i srdačne. Svojoj djeci dajete bezuvjetnu ljubav i podršku pa nećete imati problema s pubertetskim buntom, nego ćete imati s njima odnos dubokog razumijevanja i tolerancije.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije