Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE OČEVA I KĆERI: Tate Lavovi će motivirati Strijelca, a Blizanci će biti podrška Djevici

Autor Sanja Matasić

Odnos očeva i kćeri je poseban od prvoga dana. Što o svemu kaže horoskop?

 otac i kćer se igraju Izvor: Shutterstock

Razumijevanje, ljubav, strpljenje najvažniji su uvjeti za ostvarenje zdravog emotivnog okruženja za rast i razvoj djeteta. Odnos sa svakim roditeljem ima svoje posebnosti i utjecaj na dijete, kako odnos s majkom, tako i odnos s ocem. Kada su djevojčice u pitanju, razina njihova samopouzdanja ovisit će o prihvaćanju oca, a odnos s partnerima u odrasloj dobi, na neki će način biti preslikavanje odnosa s ocem.

Poštovanje ili nepoštovanje, koje su djevojčice dobile kroz djetinjstvo iz toga važnoga odnosa, tražit će i u budućim vezama, kao odrasle žene.

 tata i kćer pišu zadaću Izvor: Shutterstock

Stoga, donosimo i astrološki pogled na odnos otac-kćer te na koji se način osobine pojedinih astroloških znakova preklapaju u tome odnosu. Koje su, dakle, prema Zodijaku, najidealnije kombinacije očeva i kćeri?

Ovan i Vaga

Ovan je vatreni znak, po svojoj naravi ratnik, dok je Vaga rođeni mirotvorac. Baš ove osobine Ovna i Vagu u odnosu otac-kćer stavljaju u ravnotežu. Njih će dvoje biti u stanju sagledati jedno drugo iz različitih perspektiva, a da pritom ne dođu u konfliktne situacije. Ovaj je odnos pun međusobnog uvažavanja i poštovanja, 'osuđen' da većinu života bude bez većih nesporazuma.

Bik i Jarac

I Jarac i Bik su praktični, proaktivni, emotivno stabilni, po prirodi nježni i obzirni. Zbog nevjerojatne sličnosti, njihov je odnos ispunjen dubokim razumijevanjem i tolerancijom, a komunikacija čak i u najizazovnijim okolnostima nikad nije dovedena u pitanje.

Blizanci i Djevica

Znatiželja obilježava i Blizance i Djevicu pa je to jedna od poveznica za odlazak u zajednička istraživanja i avanture. Otac i kćer, pripadnici ovih znakova, uvijek će imati pregršt zanimljivih tema 'na stolu', a ideja za ludi provod nikad im neće nedostajati. Povezuje ih cjeloživotno prijateljstvo i međusobna podrška, kako na emotivnom, tako i na poslovnom području.

 shutterstock_670485856.jpg Izvor: Shutterstock

Oboje su bezbrižni i opušteno gledaju na život tako da tijekom odrastanja neće postojati problemi s tinejdžerskim buntom i inatom.

Rak i Škorpion

Škorpion je vrlo uspješan kad je riječ o organizaciji domaćinstva i obiteljskog života pa ga Rakova privrženost i emotivna otvorenost u odnosima, idealno nadopunjava. Stoga, u odnosu otac-kćer, ova dva znaka odlična su kombinacija. Jedno će slijediti drugo, bez otpora i protivljenja. Emotivnom Raku odgovara čvrsta struktura koju mu daje jedan Škorpion, a ujedno iz Škorpiona izvlači ono najbolje. Oboje teže emotivnoj povezanosti, što u ovoj kombinaciji mogu i ostvariti.

Lav i Strijelac

Riječ je o vatrenim znakovima, koji su ambiciozni i doslovno pršte od energije. Visoka razina samopouzdanja i želja za dokazivanjem, vode ih do točke da će jedno drugome biti životna motivacija. Otac će na 'zdrav' način motivirati svoju djevojčicu na svladavanje svih prepreka i izazova, a kćer će tatu motivirati na poslovni uspjeh i boljitak za cijelu obitelj.

Vodenjak i Ribe

Vodenjaci i Ribe su znakovi koji 'razmišljaju izvan kutije' pa će razviti odnos ispunjen međusobnom tolerancijom i razumijevanjem. Okolini će možda njihov odnos biti malo neobičan jer ne postoji kontrola roditelja nad djetetom, a kći će imati svu slobodu koju želi. Naravno, ta sloboda neće biti zlorabljena jer ovaj par otac-kćer svoj odnos gradi na povjerenju. Vodenjak je zanimljiv govornik, a Ribe su izvrsni slušači, što će njihovu odnosu dati na transparentnosti.

Možda će vas zanimati

Najnovije