Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJGORE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE RODITELJA: Parovi koji su dobri partneri, ali odgoj djece im jednostavno ne ide od ruke

Autor Sanja Matasić

Neke horoskopske kombinacije jednostavno nisu uspješni roditelji. Ili će morati 'malo' poraditi na sebi

 roditelji se svađaju Izvor: Shutterstock

Kada su u pitanju kombinacije horoskopskih znakova u roditeljskim ulogama, astrologija i tu ima nešto za reći. Neki se znakovi Zodijaka izvrsno slažu u romantičnim vezama, ali njihova je roditeljska kombinacija loša. Pogledajte koje su to kombinacije.

Bik i Jarac, savršeni jedno za drugo, ali kao roditelji teški kontrol freakovi

Kada Jarac napravi prvi korak prema neodlučnom Biku, tvrdoglavi će Bik inzistirati na nečem trajnijem od veze za jednu noć. Oba su znaka skloni tradicionalnim vrijednostima tako da, ako uđu u vezu, vjerojatno će planiati i obitelj. Nažalost, Bik je fokusiran na sigurnost, dok Jarac teži perfekcionizmu, što znači da će učiniti sve da svoju djecu drže pod kontrolom.

 kako roditelji sputavaju dijete Izvor: Jordi Prat Puig / Alamy / Alamy / Profimedia

Nema tu mjesta za igru u blatu jer je Bik previše zabrinut da će djeca dobiti neku bakterijsku infekciju ili slomiti nogu, a Jarac želi da vježbaju klavir. Odgajano u domu gdje se guši kreativnost i istovremeno naglašava postignuće, dijete ovo dvoje roditelja moglo bi imati ozbiljne probleme s anksioznošću i potom pobjeći od kuće s 15 kako bi se pridružilo nekom punk rock bendu.

Vodenjak i Vodenjak daju djeci previše slobode

Jednom kada Vodenjak odluči kako će odgajati dijete, smatrajte to definitivnim. Možda ćete pomisliti da Vodenjakova sklonost preispitivanju je garancija za čvrst odgoj, ali prevarili ste se. Još kada se upari s drugim Vodenjakom, iz straha da ne budu prestrogi, popustit će baš sve uzice. Čak i kada postane očito da će dijete biti razmaženo, Vodenjaci će radije trpjeti živčane slomove svojih klinaca na javnim mjestima nego promijeniti taktiku odgoja.

Ovan ostavlja i Djevicu i dijete

Teško je držati jednoga vatrenog Ovna vezanog, a Djevica jednostavno nije najbolji znak za taj zadatak. Ovna, kada je u kombinaciji s Djevicom, već počnu 'svrbjeti tabani' i želi pobjeći glavom bez obzira. Ako se dogodi beba, Ovan će se pokušati zadržati, ali će na kraju ipak odustati od svoje obiteljske uloge. No Djevica može dobro igrati ulogu samohranog roditelja, ali teško podnosi napuštanje. Ako Djevica ne koristi svoju prirodnu sposobnost prilagođavanja izazovnim situacijama i, umjesto toga, počne okrivljavati sve oko sebe, dijete bi moglo odrastati u strašnim uvjetima.

Lav je prava opasnost za jednu Vagu

Žena Vaga je nevjerojatno uspješna kad je posao u pitanju, ali kad je ljubav u pitanju, njezin izbor su loši dečki. Ako je bajker s kojim ima vezu za jednu noć Lav, njezina trudnoća bit će traumatična. Jer, Vaga će učiniti sve da takvog 'lošeg dečka' natjera da preuzme svoju očinsku odgovornost. No lijeni Lav svoje će dijete samo iskoristiti da ga jedna Vaga uzdržava. Vagina prirodna sklonost da razmazi svoje dijete i Lavova želja da iskoristi Vagu, rezultirat će djetetom čija je primarna vještina manipuliranje odraslima zbog novca i pažnje.

Rak i Djevica, stalna borba za dominacijom nad djecom

Rak je emotivan, ali u krivim okolnostima to ga može učiniti manipulatorom. Stoga, ako pukne veza s Djevicom i dođe do spora za skrbništvo, Rak je na tamnoj strani. Upotrijebit će svako emocionalno oružje koje mu je na raspolaganju da svog bivšeg supružnika dovede do živčanog sloma. Bez apsolutno ikakve brige za dobrobit vlastite djece, Rak će uživati u sudskim parnicama. Djeca će imati roditelje koji su više okupirani time da povrijede jedno drugo nego da se brinu o njima.

Škorpion i Bik odgajaju lijenu djecu

Bez partnera koji pomiče granice, Bikova nakana da svojoj djeci pruži stabilno i ugodno okruženje mogla bi pasti u vodu. Škorpion definitivno nije partner koji bi to spriječio. Vodeni znak koji ne voli velike promjene, Škorpion nije spreman potaknuti partnera Bika i sigurno će razmaziti svoju djecu.

 shutterstock_153974930-640x427.jpg Izvor: Shutterstock

Djeca rođena u ovoj zajednici neće čistiti svoju sobu niti pomagati u kućanskim poslovima jer to od njih nikada nitko nije niti tražio. Mislit će da prljava odjeća magično postaje čistom, posloženom i odloženom u police ormara i da se posuđe u sudoperu automatski sprema u perilicu.

Strijelac i Bik previše brinu o sebi da bi brinuli o djetetu

Inače, Bik je odličan roditelj. Međutim, spojite li Bika i Strijelca, dobit ćete recept za zanemarivanje djece. Oba znaka cijene materijalne stvari, a Strijelac može s Bikom steći veliko bogatstvo. Nažalost, Bik ne može uložiti dovoljno snage da natjera lepršavog Strijelca da preuzme odgovornost. Kad dođu djeca, Strijelac će misliti da je bolje zarađivati za obitelj nego sudjelovati u odgoju. Mama i tata će ići na beskonačna, skupa putovanja vikendom, dok djeca ostaju kod kuće s dadiljom.

Blizanci i Ovan primjer su roditelja hipstera

Ovan je umjetnički znak, uvijek traži novi način da se izrazi. Blizanci koji vole lutati smatrat će Ovna, koji svira gitaru u kariranoj košulji, neodoljivim. Kada se udruže, sve su samo ne obični roditelji. Nažalost, to znači da će oni biti roditelji koji se pojavljuju u igraonici i puše e-cigarete. Kad god njihovo dijete zaplače, u usta će mu staviti dudu ili lizalicu. Možda misle da su cool zbog svoga otkačenog načina odijevanja, ali to ne može zadovoljiti potrebe djeteta koje raste i razvija se.

Lav i Ribe šalju različite poruke djeci

Ljubazne Ribe, pune ljubavi, spremne su učiniti sve što njihov partner poželi, ali Lav nikad nije sasvim siguran što želi. Lavovi sanjaju velike snove, ali ne vole djelovati. Djeci će i Ribe i Lav neprestano govoriti kako su nevjerojatna, ali Lav će potom otići u lokalnu birtiju na nekoliko dana kako bi se prisjetio svog srednjoškolskog benda, a Ribe će mahnito 'pratiti' svoga partnera da vide s kim se druži. Djeca ovog para živjet će u krajnosti: roditelji će ih hvaliti i za ono što ne treba, a s druge strane, u određenim će ih trenucima potpuno ignorirati.

Rak i Lav jednostavno ne mogu zajedno

Emocionalni, osjetljivi Rak htjet će promijeniti Lava u odgovornu osobu, ali to se jednostavno neće dogoditi. Lavov ego raste do neba kada ga hrani nježan i pun razumijevanja Rak. Njihovo dijete će odrastati u domu u kojem jedan roditelj nestane kada stvari postanu teške, a drugi se potpuno slomi. Bit će nemoguće zadržati bilo kakvu dosljednost u djetetovu životu. Njihova djeca rano iseljavaju iz roditeljskog doma.

Blizanci će ostavljati Vodenjaka kod kuće s djetetom

I Blizanci i Vodenjak su pokretači društva, ali dok Vodenjak radije ima uzak krug prijatelja, Blizanci stalno trebaju upoznavati nove ljude. Kada dođe dijete, to postaje problem. Vodenjaci će biti zgroženi Blizančevom željom da bebu koristi kao rekvizit na Instagram fotografijama, dok će Blizanci postati ogorčeni što Vodenjak više ne želi izlaziti vikendom.

 mama i beba

Blizanci će provoditi sve više vremena sa svojim sve širim društvenim krugom, a Vodenjak će biti zadovoljan što će ostati kod kuće s bebom i nekoliko ključnih prijatelja, žaleći se kako se Blizanci ponašaju neodgovorno. Napetost će rasti sve dok se dijete ne bude osjećalo 'potlačeno', zamjerajući Blizancima zbog doživotnog zanemarivanja i Vodenjaku što to nije spriječio.

Jarac i Ovan obilaze s djecom pijanke

Neki roditelji jednostavno smatraju da je uredu voditi svoju djecu po tulumima. Ako u subotu navečer idu na neki koncert, a dijete počne vrištati prije spavanja, Jarac i Ovan će ga povesti sa sobom. Ovan će uvjeriti Jarca da je izvođenje djeteta na koncert zapravo dobra ideja. Ne samo da će svoje cmizdravo dijete odvesti u koncert, već će, na Jarčevo inzistiranje, to postati tradicija. Svake subote. Zauvijek.

Možda će vas zanimati

Najnovije