Nekima su djeca najslađa kad progovore i prohodaju te počnu izražavati jasno i glasno svoje stavove. Dakle, govorimo o dobi od tri godine. No vrijeme je to i tantruma, neobičnih zahtjeva, nadasve ‘fix’ ideja, a možda ste čuli da to razdoblje nazivaju i ‘malim pubertetom’.
Mama, TikTok profila FailingFullCircle, vidno isprovocirana ponašanjem svoje trogodišnje kćeri, objavila je video u kojem je pokušala objasniti roditeljima zašto je baš treća godina djetetova života najgora.

@failing_full_circle Three year olds #MomLife#Toddlers#Parenting#ParentsOfTikTok#threeyearolds#ToddlerLife#momsoftiktok♬ original sound - FailingFullCircle

‘Moja kći ima skoro tri godine. Zapravo će u nedjelju napuniti tri godine’, počela je FailingFullCircle.
‘Ako imate malu djecu, znat ćete da druga godina nije tako strašna. Problem je u trećoj godini. Moje se dijete samo pokušalo tući šakama jer mu nisam dopustila da vani obavi veliku nuždu. Imamo tri funkcionalna WC-a u ovoj kući. Dok sam pospremala namirnice, ona je nogama zgnječila dvije rajčice jer su joj izgledale ‘precrveno’’, frustrirano priča ova mama.

Zanimljiv detalj na videu bila je zvučna kulisa. Naime, dok je mama pričala i snimala se, u pozadini se čulo vrištanje trogodišnjakinje. Mama je objasnila kako je malenu ostavila na trijemu da procesuira svoje emocije.

Mnogi su se roditelji poistovjetili s ovom mamom jer i oni imaju muku s odgojem svojih mališana.