S astrološkog aspekta, postoje kompatibilni, nekompatibilni i idealni parovi. Ovi posljednji žive u savršenoj harmoniji, a ako uz to još zasnuju obitelj, njihova djeca su jednostavno čarobna.

Astrolozi kažu da na izgled i šarm beba mogu utjecati ne samo genetika i odgoj, već i znak Zodijaka pod kojim su rođeni roditelji. Prema horoskopu, ova tri para imaju mogu mogu biti roditelji neodoljivih klinaca.

Žena Lav i muškarac Vodenjak

Kombinacija elemenata vatre i zraka jedinstvena je sama po sebi. Takve kombinacije uvijek su neobične: snažni, poduzetni Lavovi dobar su spoj s energijom i mudrošću jednoga Vodenjaka. Zajedno su sposobni za velike stvari. Ovi partneri međusobno se dopunjuju, podržavaju i prenose na djecu svoje najbolje osobine.

idealna kombinacija roditelja po horoskopu
Shutterstock 

Bebe rođene u paru Lava i Vodenjaka su društvene i aktivne, podjednako lako pronalaze zajednički jezik sa svojim vršnjacima i s odraslima. Upijaju najbolje osobine svojih roditelja, što ih čini jednostavno neodoljivim, a njihovu šarmu nitko ne može odoljeti, rođene su da budu zvijezde i omiljeni su u svakom društvu.

Žena Bik i muškarac Rak

Bikom vlada Venera, a oni su romantični, praktični i obiteljski tipovi. Bičica ima sve šanse postati divna majka koja je spremna na sve zbog svoje djece. Muškarci Rakovi su po definiciji vrlo brižni i često su sjajni očevi. Njihov spoj će biti snažan i skladan jer su oboje osjetljivi na međusobne potrebe.

idealni roditelji po horoskopu
Shutterstock 

Djeca u njihovim obiteljima su osjetljiva i empatična. Često su privlačna, a njihova unutarnja ljepota ogleda se u njihovu vanjskom izgledu. Odmalena im roditelji usađuju obiteljske vrijednosti i uče ih poštovati druge. Mame Bikovi su i tvrdoglave, ali tom svojom osobinom usađuju djeci borbeni stav.

Žena Djevica i muškarac Riba

Riječ je o emotivnim znakovima Zodijaka koji često imaju tendenciju sakrivati svoje prave osjećaje. Kombinacija praktičnosti i sanjarenja ovog para je razlog što njihova djeca odrastaju u obiteljskoj atmosferi koja je nježna, vedra i iskrena.

Obično su djeca Djevica i Riba vrlo pametna, ljubazna, poštovana. Prepoznaju vrijednost istinskih osjećaja i ponekad su pomalo stidljivi, što im samo daje na šarmu. Takvu djecu nazivaju i ‘starmalom’ ili ‘starim dušama’ – mirni su, razumni i mudri, što su osobine koje će zadržati i kada odrastu.