Poznati su i slavni, imaju mišiće i jaki su. No iskreno su priznali da su se u rađaonici uglavnom osjećali bespomoćno, slabo, uplašeno i šokirano. Evo priča iz rađaonice koje su podijelili slavni tate.

Gordon Ramsey: 'Pustio sam Eda Sheerana i pao u nesvijest'

Budući da je otac petero djece, neki sigurno misle kako je slavni šef pravi profesionalac u rađaonici. No bio je prisutan samo na jednome porodu, i to najmlađega djeteta Oscara.

‘Tana nije željela da budem na prijašnjim porodima, samo mi je rekla: ‘Ne želim da me gledaš u tome stanju, molim te, izađi van!’

Kada mu je Tana napokon dopustila da bude u rađaonici, Ramsey se onesvijestio. ‘Doslovce sam se onesvijestio. Završio ležeći na podu, a nikad u životu nisam pao u nesvijest’, izjavio je u showu Jonathana Rossa.
Ramsey je ispričao kako je u pozadini pustio glazbu Eda Sheerana, kako bi se svi osjećali što opuštenije, a on se očito previse ‘opustio’.

Travis Scott: Punica ga je smirivala tijekom poroda

Reper, koji s Kylie Jenner, ima kćerkicu i sina, ispričao je kako je bio u sobi gdje je rađala reality zvijezda , i to oba puta. ‘Bilo je ludo! Prošao sam kroz pakao, epiduralna i sve ostalo… ‘

Napomenuo je i kako mu je Kris Jenner pomogla da se smiri tijekom poroda. ‘Ona me je smirivala i objašnjavala mi sve što se događalo’.

Dwayne Johnson: 'Ako želite doživjeti život, gledajte kako se vaše dijete rađa'

Nakon što je prisustvovao i trećem porodu, rođenju svoje kćeri Tiane Gie Johnson, The Rock je dao svim očevima jedan savjet:

‘Odrastao sam sa snažnim i divnim ženama, ali nakon što sam sudjelovao u porodu, nemoguće mi je izraziti koliko se divim svojoj ženi, ali i svim mamama koje su rodile. Budite svojim ženama najveća moguća podrška tijekom poroda, držite ih za ruku, masirajte im leđa, što god je potrebno… Ako doista želite doživjeti onaj iskonski trenutak života i njegova smisla, gledajte kako se vaše dijete rađa.’

Jeffrey Dean Morgan: 'Porodio sam oboje svoje djece'

Glumac je tako ozbiljno shvatio svoje roditeljstvo da je odlučio sam poroditi svoje dvoje djece.

‘Nismo zvali liječnika, samo primalju, a ja sam porodio oboje djece. Prvi sam put bio šokiran, mislio sam da ću samo malo pomagati, pridržavati nešto, govoriti supruzi kako da diše… Pa me je zadesilo čudo. Drugi put sam bio pripremljen, znao sam što me očekuje… Čim se pojavila glavica, prihvatio sam bebu i povukao van. Bilo je predivno.’

Adam Levine: 'Žena je rađala, a ja sam morao na wc!'

Poslušavši savjet jednog prijatelja da obavezno jede prije negoli krene porod, Adam je u sebe strpao različite obroke, od slatkiša do cheeseburgera.  

‘Behati su počeli trudovi tijekom dana i bilo je super. Napokon smo došli u bolnicu, a ja sam usput pojeo poveću količinu hrane. I baš u trenutku kad je krenuo izgon, meni je došla sila na wc. Kako je to jadan osjećaj. Morao sam trpjeti jer nisam želio propustiti najvažniji događaj u životu. Čim se beba rodila, povukao sam sestru na stranu i rekao joj: ‘Gdje je najbliži wc?’, ispričao je Adam Levine svoju priču.

Ryan Reynolds: 'Odlučio sam se šaliti cijeli porod'

Glumac je odlučio biti šaljiv dok je Blake bila u najjačim trudovima. Pjevao joj je različite songove, a prema njegovim riječima, Blake ga je prvo prostrijelila pogledom, no ubrzo se i ona počela šaliti.

Nije ni čudo kad su već uigrani tandem. Ryan i Blake Lively roditelji su troje djece.

Channing Tatum: 'Osjećao sam se tako bespomoćnim'

Tatum je priznao kako je bio prilično emotivan tijekom poroda svoje kćerkice Everly. Samo dok su trudovi trajali, bio je barem desetak puta u toaletu.

Za Vanity Fair je izjavio i kako je bilo u rađaonici: ‘Bilo je ludo. Osjećao sam se bespomoćnim. Mi muškarci volimo o sebi misliti da smo snažni i veliki, i da možemo nositi baš svaku situaciju. A stvarnost je ipak drukčija. Valjda zato I nismo dobili ulogu da rađamo. Jenna je prava ratnica’.  

Chriss Pratt: 'Jack je bio tako mali kad se rodio'

Zvijezda Čuvara galaksije, Chriss Pratt podijelio je svoje iskustvo s poroda prvoga djeteta, sina Jacka, koji je rođen dva mjeseca prerano.

‘Ana me je probudila usred noći i rekla da joj je puknuo vodenjak. Bilo je to dva mjeseca prije termina pa smo završili na neonatalnom odjelu. Bio je tako mali kad se rodio… Jedino smog a mogli uzeti u ruke Anna i ja. Kad se rodio imali, smo onaj nevjerojatan trenutak koža-na-kožu… Moj je mali dječak ležao na meni i osluškivao moje otkucaje srca…