Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMI 'ISKOČILO OKO' DOK JE TISKALA NA PORODU: I njen liječnik je ostao u čudu jer tako nešto nikad nije doživio

Rodilja Bethany Collins na svome je TikToku opisala vlastito neobično iskustvo tijekom poroda. Čak je i liječnik ostao u čudu jer u svojoj karijeri nije vidio ženu kojoj se nešto slično dogodilo tijekom trudova.

 ispalo joj oko na porodu.jpg Izvor: TikTok Screenshot

U video snimci koju je objavila na svome profilu, mlada je mama Bethany prikazala fotografije nakon svoga poroda, na kojima se jasno vidi da joj je tijekom poroda ‘iskočilo’ oko. Iako liječnik nešto slično nije nikad vidio, tvrdi da je to posljedica teških trudova i naprezanja tijekom tiskanja bebe.

Kod Bethany se jasno može vidjeti da je jedno oko izraženije u odnosu na drugo, a šest tjedana nakon poroda, ono se samo vratilo u normalni položaj.

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! ” but now I have miss Phoebe & yes, my eye went back 6 weeks later #greenscreen#fyp#babiesoftiktok#pregnanttiktok#pregnant♬ original sound -

Video je izazvao veliko zanimanje mama i trudnica koje prate Bethany i, prema svemu sudeći, niti itko od pratitelja se još nije susreo s ovakvim fenomenom.

No, zbog velikog napora, može doći i do pucanja očnih kapilara, a ovdje je možda bilo riječi o istegnuću nekog očnog mišića, također uslijed intenzivnog naprezanja, pokušali su neobičnu pojavu objasniti na portalu Baby Centar.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije