Učiteljica Grace King, čiji učenici su prvašići, prolazi kroz teške emotivne trenutke jer je nedavno izgubila bebu. Kako nije mogla skrivati tugu koju osjeća nakon spontanog pobačaja, a djeca sve primijete, odlučila je sa svojim učenicima podijeliti bolno iskustvo.

Djeca su bila puna suosjećanja za svoju učiteljicu i pokazala joj to svojim crtežima, malim znacima pažnje i riječima utjehe. Grace je bila duboko dotaknuta njihovim razumijevnjem i podrškom pa je na svome TikToku odlučila podijeliti svoju priču.

@theroyalclassroom I am so blessed by my students#firstgrade#firstgradeteacher#secondgrade#kindergarten#teachersoftiktok#miscarriage#wi#picturebook♬ BRENT MORGAN What Dreams Are Made Of - Brent Morgan

Napisala je kako se u početku bojala kako će oni reagirati na njezinu tužnu vijest, ali sve je ispalo drukčije nego što je očekivala.

Dječje poruke utjehe su bile: ‘Zapamti da je u redu biti tužan’, ‘Tvoja beba je u raju s mojom bakom’, ‘Mislim da bi vaša beba htjela da dobijete zagrljaj’, ‘Bit ćeš nevjerojatna mama’.

Jedan učenik joj je rekao: 'Želiš li otići u kutak za smirenje? To mi pomaže kada sam tužan', a drugi joj je poklonio poseban kristal za koji je rekao da će joj 'pomoći da uskoro ponovno zatrudni'.

Djeca uče empatiju i razumijevanje iz primjera odraslih osoba, a očito je da je i Grace svojim prvašićima davala svakodnevne primjere kako da budu suosjećajni.