Iako je već tri puta bila trudna, Michele Hall nije uspjela prepoznati simptome četvrte trudnoće - jer ih zapravo nije niti bilo.

Tijekom trudnoće nije imala potrebu za određenom hranom, nije dobivala na težini, a nije bilo ni jutarnjih mučnina. Umjesto toga, osjećala je bol u trbuhu, za koju je mislila da je simptom menopauze ili lupusa, od kojeg je oboljela u 40. godini. Na kraju se ipak odlučila na test za trudnoću, a umjesto 'menopauze', 27. prosinca rodila je zdravog dječaka Graysona.

Kako menstruaciju nije imala godinu dana, a liječnik joj je rekao da je ušla u menopauzu, trudnoća je za nju i njezinu obitelj bila veliki šok. 

'Uvijek mi je bila nevjerojatna ona reality emisija 'Nisam znala da sam trudna'. Barem do sada', rekla je smijući se.

Inače, žene tijekom menopauze izgube menstruaciju i prestanu proizvoditi jajašca, ali u njezinu slučaju, kako je liječnik iz bolnice 'NCH North Naples' objasnio za Daily News, jajnici su uspjeli proizvesti jedno jedino jajašce, koje je i oplođeno.

razvoj fetusa
Makeagif.com 

Ona i suprug Jerry odlučili su da im abortus nije opcija jer smatraju da takve odluke treba da budu u Božjim rukama, pogotovo jer su, kako kažu, sada stvarno sigurni kako više neće imati djece.

Michele je rodila svoga sinčića nešto prije termina, u 35. tjednu, a zbog njezinih godina i lupusa njezinu su trudnoću smatrali rizičnom pa su je,  kako bi izbjegli komplikacije, porodili carskim rezom.  

Svoje četvrto dete, kao i straijih troje, Michele je rodila bez većih problema, no bebica Grayson je odmah po rođenju imao problema s disanjem, zbog čega je 12 dana proveo u bolnici pod strogim liječničkim nadzorom. Eto, sve je moguće, zar ne? Pa i žena koja nema menstruaciju godinu dana može ostati trudna.