Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoolimpijada za osnovnoškolce

Počeli su upisi u Zoolimpijadu, edukativno-zabavni program za osnovnoškolce koji će se u Zoološkom vrtu grada Zagreba održavati od 2. do 9. siječnja 2011. godine.

Svaki dan u programu koji traje od 9 do 15 sati, može sudjelovati dvadesetero djece. Igre i radionice namijenjene su učenicima od 2. do 7. razreda. Učenici od 2. do 4. razreda mogu se uključiti u Zoolimpijadu od 2. do 6., a stariji od 7. do 9. siječnja.


Sudjelujući u zagonetnom brodolomu, dvoboju kuhača te sličnim zanimljivim igrama i radionicama djeca otkrivaju i razvijaju svoje sposobnosti. Posebne su igre osmišljene kako bi se uvidjela važnost timskog duha.


Zoolimpijada je posudila geslo Olimpijskih igara: „Važno je sudjelovati“, pa svi sudionici za uspomenu dobivaju simbolična odličja.


Kako bi se pritom ostvarili što bolji rezultati, za sudionike Zoolimpijade pripremljeni su užina i sokovi.


Kad se roditelji odluče koji dan tijekom zimskih praznika njihovu djetetu najviše odgovara za sudjelovanje u Zoolimpijadi, mogu ga prijaviti radnim danom od 8 do 16 sati na brojeve telefona 01/2302-198 i 01/2302-193 ili elektroničkom poštom na [email protected].


Cijena sudjelovanja u programu je 50 kuna.Najnovije

Najpopularnije