Vjerojatno ste često bili u nedoumici koju autosjedalicu i kolica kupiti za dijete, a da ste pritom sigurni da je vaša beba sigurna tijekom vožnje

Ako ste prije bili zbunjeni, nakon što ste obišli silne trgovine dječjom opremom i nakon mnoštva izbora, odjednom ste shvatili da ste još zbunjeniji. Ovaj članak mogao bi vam pomoći da se riješite te nedumice, te da budete sigurni da ste odabrali baš najbolje za svoje najdraže.



Sigurnost tijekom vožnje je zajamčena


Recaro je poznati njemački proizvođač sjedala za automobile, ali je isto tako i vrlo poznati te cijenjeni proizvođač dječjih autosjedalica te izuzetno kvalitetnih kolica BabyZen. On jedini nudi dvogodišnju garanciju na sve svoje proizvode. Predstavljamo vam autosjedalicu Young Profi Plus koja obuhvaća period od samog rođenja pa sve do 13 kg. U automobile se može montirati pomoću pojasa automobila ili još jednostavnije, pomoću Recaro Isofix baze (koja se kasnije koristi i za Recaro autosjedalicu od 9-18 kg – Young Expert Plus). Ima podesivi naslon za glavu kako biste što duže mogli koristiti autosjedalicu, a ima mogućnost podešavanja u 5 različitih pozicija. Također sadrži i praktičnu ručku za nošenje kako biste što lakše bez ometanja djeteta mogli svoje dijete prenijeti iz auta na neko drugo mjesto. Sigurnost tijekom vožnje je zajamčena zbog dvostrukih bočnih zaštita od udara te dodatne bočne zaštite u području glave koja je čvrsto pričvršćena na konstrukciju same autosjedalice.




Recaro je mislio na sve


Autosjedalica Young Profi Plus se uz adekvatne adaptere može instalirati na već spomenuta Recaro kolica BabyZen. Radi se o vrlo kompaktnim kolicima koja zauzimaju malo prostora što je prikladno za sve one koji imaju male automobile, a često putuju. Kada se sklope, mogu stati između suvozačkog mjesta te stražnjeg sjedala, što niti jedna druga kolica ne mogu. Dimenzija sklopljenih kolica iznosi 88 x 55 x 25cm Sadrže i dvobojni umetak, stoga ukoliko vam jedna boja s vremenom dosadi, samo okrenete drugu stranu i osvježite svoja najdraža kolica novom bojom. Sportski dio se za razliku od mnogih drugih kolica ne mora skidati s konstrukcije prilikom sklapanja, a koristi se djecu od 20 kg nadalje. Kolica sadrže i platneni spremnik koji ima nosivost do 10 kg.


Recaro je mislio i na sve one koji vole noćne vožnje, stoga je na svoja kolica ugradio i svjetla koja se pune solarnom energijom, a nalaze se na prednjem dijelu kolica kako bi u svakom trenutku bili uočeni na cesti bezbrižno vozeći svoje dijete. Svjetla imaju dvije mogućnosti: mogu svijetliti cijelo vrijeme, a mogu samo treptati, što sami birate pritiskom tipki koje se nalaze na ručkama za vožnju. Ukoliko duži period šetate po ravnoj podlozi, prednji kotač možete fiksirati kako bi što lakše upravljali kolicima, a kotač se može okretati i 360° stupnjeva. Svi kotači su punjeni pjenom, stoga ne postoji ni najmanja mogućnost da se oni probuše.



Jasno nam je da slika govori više od tisuću riječi i da je dojam uvijek drugačiji kada se sve to može i vidjeti, stoga nas posjetite na adresi II. Poljanice broj 6 u našoj trgovini “Svijet Beba”, a mi ćemo vam sa zadovoljstvom predstaviti Recaro proizvode i još mnogo toga te vam pomoći da se riješite svih nedoumica, a da vi i vaše dijete budete zadovoljni.



Promo: Svijet beba


Foto: Thinkstock