Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dođite na Sajam vjenčanja u Zagrebu od 9. do 11. veljače u Areni Zagreb!

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata 20. godinu za redom i poziva sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja u Arenu Zagreb od 9. do 11. veljače 2018. godine na najveću, najraskošniju i najoriginalniju ...

Sajam vjenčanja Zagreb slavi jubilarni 20. rođendan i otvara svoja vrata svima koji će će uskoro izreći sudbonosno „DA“! Velebna Arena Zagreb i ove će godine na tri dana, od 9. do 11. veljače, postati poprište izlagača iz vjenčane indsutrije – salona vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, dekoratera i ostalih predstavnika za organziranje svadbene svečanosti. Uz više od 200 izlagača, posjetitelje očekuje i tradicionalno bogat program – šest modnih revija, tematske radionice, degustacije torti i slastica, te humanitarna tombola s vrijednim nagradama.

Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja je lijepa Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, koja će uz brojne poznate osobe zablistati na gala modnoj reviji u subotu, 10. veljače u 18 sati.

Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb je od 9. do 11. veljače 2018. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.

Uskoro donosimo program događanja.

Tekst: promo Foto: Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics

Najnovije

Najpopularnije