Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gostovanje mjuzikla Božićno čudo ansambla IYF Koreja na dar građanima

Vrlo pohvalno od ansambla iz Koreje da nije zaobišao i našu zemlju, a rado ćemo pogledati njihov mjuzikl u KNAPU-u i uživiti se u božićne dane koji zapravo traju tjednima

Već drugu godinu, glazbeno-kazališni tim sačinjen od umjetnika iz Koreje i ostalih dijelova svijeta, koji su počeli suradnju s IYF kroz program Odreda dobrih vijesti, nalazi se na turneji. Počevši s Amerikom te ohrabreni uspjehom ondje, nastavili su turneju po Europi. Nakon što su obišli 25 gradova, 19 zemalja, odlučili su i Hrvatskoj predstaviti i pokloniti ono što ih čini posebnima, a oduševljava gledatelje diljem svijeta. Tako će se 26. studenog u 16h i u 19. 30 sati predstaviti hrvatskoj publici sa svojim mjuziklom Božićno čudo u Centru Knap.

Toplom pričom o sebičnoj djevojčici Ani koja u Božićnoj noći doživi čudo, a to iskustvo joj otvara oči za ono što je najvažnije na svijetu - ljubav, uz pregršt omiljenih tradicionalnih božićnih pjesama, te uz zapanjujuću plesnu i glumačku vještinu mladih izvođača, u duhu širenja božićne poruke mira i ljubavi, IYF je tako odlučio Zagreb uključiti na svoju adventsku kartu te građanima Zagreba i svim ljudima dobrog srca, pokloniti ovu divnu muzičku predstavu kako bi već u studenom osjetili duh predstojećih blagdana. Ulaz na predstavu je besplatan, a osjećaj nakon sat i petnaest minuta čistog glazbenog užitka - nenadmašiv. Predstava je namijenjena svim uzrastima i zaista je poklon koji ne bi trebalo propustiti!

Tekst i foto: press

Najnovije

Najpopularnije