Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretplatite se na Cosmo u listopadu i dobivate miris s.Oliver SO PURE!

Čežnemo za prirodnošću i autentičnošću. Za pravim prijateljima i iskrenom srećom. Jer, manje je češće više! S novim mirisom s.Oliver SO PURE istaknite vlastitu osobnost. Pretplatite se na Cosmopolitan do 24. listopada, čitajte ga ...

Potpuno u znaku životnog osjećaja hygge, miris s.Oliver SO PURE (30 ml) raspršuje jednostavnost i koncentrira se na ono bitno: osjećati se ugodno u svojoj koži i uživati u životu. Miris s.Oliver SO PURE Women nježno se spaja s kožom, a pri tom pomažu citrusne gornje note koje nadopunjava zeleni bršljan i voćna svježina jabuke. Njima se pridružuju i cvjetni akcenti usađeni u mekano kašmirno drvo. Mekana podloga s toplim ambroksanom i drvenastim notama upotpunjuje baršunasti miris. Bočica s.Oliver SO PURE svojim skandinavskim stilom očarava i mirisom i dizajnom pakiranja.

Ova ponuda pretplate traje od 25.9. do 24.10.2017. Godišnja pretplata (12 brojeva) iznosi 250 kuna, a uključuje dar i dva broja Cosmopolitana gratis. Vrijednost dara iznosi 132,00 kune. Potražite listopadsko izdanje Cosmopolitana na svim kioscima!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije