Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Put do besplatne nosiljke za djecu još samo danas!

Konferencijski dan se bliži i samo pet dana je ostalo do 21.10.2017. Organizatori konferencije "Rodin zamotuljak" podsjećaju na veliku pogodnost za sve sudionice/ke Konferencije o nošenju djece.

Velikodušni sponzori konferencije Ergobaby, Baby Tula te novopridruženi Boba i Love and Carry udružili su svoje snage i ponudili jedinstvenu prednost za sve medicinske djelatnice/ke i savjetnice/ke koji će sudjelovati u radu konferencije. Detalje možete pročitati na Rodinom portalu. Da bi se zadovoljili uvjeti za dobivanje nosiljke, pružatelj/ica skrbi mora platiti kotizaciju za konferenciju do ponedjeljka 16. listopada 2017. Dakle, još danas vam je prilika da dođete do svoje nove nosiljke.

Naši su sponzori osigurali nosiljke (uključujući Ergobaby Original, 360, Adapt i Omni 360, Baby Tula Standard, Bobawrap, Boba Air i Love and Carry) koje će se podijeliti medicinskim stručnjacima, doulama, savjetnicima/ama koji/e se prijave i uplate kotizaciju, te budu prisutne na kraju konferencijskog dana. Nosiljke će se podijeliti isključivo onim osobama koje su registrirane za konferenciju i fizički prisutne na kraju konferencije. Vrsta nosiljke za svaku osobu bit će nasumično odabrana.

Želja nam je da svi pružatelji skrbi za majku/oca/dijete mogu koristiti ergonomsku nosiljku i upoznati njene značajke kako bi mogli pružiti dodatne savjete obiteljima kojima je to potrebno. Ova se ponuda dakle odnosi na članove komore medicinskih sestara, primalja, liječnika, fizioterapeuta i radnih fizioterapeuta, savjetnice za nošenje (koje imaju najmanje osnovni stupanj Die Trageschule obrazovanja ili slično), doule (koje imaju najmanje Dona/Paramana Doula obrazovanja ili slično), savjetnice za dojenje (IBCLC, Rodina edukacija ili ekvivalentno), edukatore za porođaj i psihologe koji rade s mladim obiteljima.

Da bi se zadovoljili uvjeti za dobivanje nosiljke, pružatelj/ica skrbi mora platiti kotizaciju za konferenciju do ponedjeljka 16. listopada 2017. (trenutno iznosi 300 kn), a pri registraciji na konferencijskom pultu mora dokazati članstvo u navedenim komorama ili predočiti certifikat obuke. To može biti kopija ili digitalna fotografija potvrde, nisu potrebni originali dokumenata. Ova ponuda odnosi se i na sve sudionike/ce koji su već uplatili kotizaciju, a zadovoljavaju navedene uvjete.

Budući da je popularnost konferencije veoma visoka i već je postignut očekivani broj prijava, ako se još niste prijavili i platili kotizaciju, molimo Vas da to što prije proučite ovdje. Broj sudionika konferencije je ograničen.

U slučaju nejasnoća obratite se na mail [email protected]

Tekst i foto:roda.hr

Najnovije

Najpopularnije