Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Produljen upis za besplatne dječje kreativne radionice u Dječjoj kući Borovje!

Radionice su namijenjene djeci viših razreda osnovne škole, od 5. do 8. razreda, traju cijelu školsku godinu, na adresi Bože i Nikole Bionde 7 u Zagrebu, no također se nude i radionice za mlađu djecu, provjerite!

Produljen je termin za upise na kreativne preventivno-socijalizacijske radionice u Dječjoj kući Borovje! Upisi će trajati još ovaj tjedan, do petka 29. 9. 2017.

Ostalo je mjesta u nekima od veselih grupa pa vas pozivamo da upišete svog klinca ili klincezu – još nije kasno! Sve radionice će se održavati do kraja školske godine, u trajanju od 60 minuta u prostoru Dječje kuće Borovje. U jednu grupu se upisuje maksimalno 10 djece.

Radionice vode volonteri, studenti pomagačkih zanimanja, koji s djecom na kreativan i zabavan način uče o empatiji, nenasilnom rješavanju sukoba, toleranciji i samopoštovanju, a sve u svrhu razvoja pozitivne slike o sebi i prevencije nepoželjnih obrazaca ponašanja.

Također ima još mjesta i za mlađu djecu, provjerite na sljedećem linku koja vrsta radionica sve postoji.

Javite se na broj 01 6112 758 ili e-mail [email protected] za dodatne informacije kada i gdje možete upisati svoje dijete. Više informacija dostupno je i ovdje.

Tekst: press

Foto: Dječja kuća Borovje

Najnovije

Najpopularnije