Prilikom proizvodnje dječje odjeće vlastite marke dm veliku važnost pridaje odabiru visokovrijednih sirovina, što kod proizvoda marke ALANA potvrđuje GOTS certifikat (Global Textile Standard), a kod PUSBLU proizvoda pečat Oeko-Tex. GOTS je  vodeći svjetski standard za organski pamuk koji jamči najbolju kvalitetu tekstila iz kontroliranog biološkog uzgoja. dm kvalitetu potvrđuje godišnjim kontrolama svih pogona koji sudjeluju u proizvodnji.

U proizvodnji marke ALANA koristi se ekološki uzgojen pamuk koji se gnoji samo prirodnim gnojivom, a korov se odstranjuje ručno. Zahvaljujući procesu uzgoja, vlakna organski uzgojenog pamuka su jača i mekša, što znači da su proizvodi mekši i trajniji.

prva-prodavaonica-dm-a-s-djecjom-odjecom

Kvalitetu i kreativni dizajn proizvoda marke ALANA i PUSBLU opipali su i voditeljice Ana Miščević, Anja Alavanja, Ines Preindl i Sanja Čeliković te pjevačica Ivana Marić, rukometaš Zlatko Horvat i arhitektica Mirjana Mikulec.

"Za nas u dm-u dječja odjeća je više od tekstila jer smo svjesni da mora štititi djecu i biti suputnik u njihovom zdravom odrastanju i igranju. Zato koristimo najbolje materijale iz održivih izvora koji istovremeno štite djecu i okoliš, a kao i sve naše vlastite marke, marke ALANA i PUSBLU jamče najbolji omjer kvalitete i cijene", izjavila je Roberta Kukovičić, menadžerica za asortiman iz dm-a.

Iza imena dm marki ALANA i PUSBLU kriju se proizvodi poput kapica, rukavica, bodyja, donjeg rublja, pidžama, hlača i majica za novorođenčad i djecu do 4 godine. Proizvodi su testirani kako bi uslijed učestalih pranja u perilici zadržali boju i oblik, a u proizvodnji se koriste materijali otporni na trganje i rastezanje.

Od 1. rujna dm u svoju ponudu po prvi put uvodi odjeću za djecu koja će biti dostupna ekskluzivno u prodavaonici dm-a u zagrebačkom City Centeru one West. Dječja odjeća dm-ovih robnih marki ALANA i PUSBLU namijenjena je djeci do 4 godine, a satkana je od prirodnih materijala

Tekst i foto: promo