Uz „čarobni recept“ i višegodišnji rad na popularizaciji učenja, Profil Klett uspješno predočava školsko gradivo na zanimljiv, dinamičan i interaktivan način uz otvaranje novih ideja, mogućnosti i saznanja.

osjetite-i-dozivite-znanstveni-advent-uz-profil-klett-na-znanstvenom-pikniku

Znanstveni advent naziv je izlagačkog prostora Profil Klett-a u kojemu će posjetitelji imati priliku u toplom adventskom okruženju upoznati se sa više osjetilnim metodama učenja – znanost kroz adventski ugođaj. Jedna od promotivnih aktivnosti je i zabavni nagradni natječaj božićne tematike putem kojeg će posjetitelji moći testirati svih pet osjetila. Nagrada je simulacija gledanja filma s površine Mjeseca posebnom opremom Legame studija. Simulirano je razgledavanje Dioklecijanove palače u 3D tehnici u trajanju od dvije minute, a nakon odgledanog filma posjetitelji će na poklon dobiti vrijedne kodove za digitalni udžbenik, kako bi i dalje nastavili s učenjem kroz zabavu.

Ovakvo učenje i novi multimedijalni udžbenici predstavljaju značajan iskorak u usporedbi s dosadašnjim multimedijskim sadržajima, a korisnici imaju mogućnost pregledavanja stranica jedne za drugom, poglavlje za poglavljem ili po proizvoljnom redoslijedu.

osjetite-i-dozivite-znanstveni-advent-uz-profil-klett-na-znanstvenom-pikniku

Pridružite se i podržite popularizaciju znanosti, nove ideje, mogućnosti i znanja! Uđite u čarobni Znanstveni advent svijet, testirajte svoja osjetila i pogledajte film s površine Mjeseca koji vam je omogućio Profil Klett koji spaja ideje i znanja.

Tekst i foto: promo