Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

19. Dani beba, djece i trudnica u Varaždinu

Najveći sajam u regiji za bebe, djecu i roditelje ovog proljeća dolazi u Varaždin. Za trudnice, roditelje i djecu pripremljena su mnogobrojna iznenađenja u shopping centru Lumini

Od 16. do 17. svibnja 2015. održat će se, po prvi put u Varaždinu, Sajam Dani beba, djece i trudnica, najveći specijalizirani sajam te tematike u regiji, nakon zagrebačkog i splitskog. Od 2007. godine do sada održano je 18 sajmova, a ovaj 19. po redu sajam održat će se u lijepom i ugodnom prostoru shopping centra Lumini koji se nalazi u poslovnoj zoni Kneginec, udaljenoj samo 7 minuta vožnje od centra Varaždina. Ovdje će se moći naći mnoštvo proizvoda namijenjenih trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: DječjaKolica.eu, Nestle, Peg-Perego i Vindija, tu su i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Na ovom specijaliziranom sajmu za bebe, djecu i trudnice na jednom mjestu roditelji se mogu upoznati s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, a valja istaknuti i specijalne sajamske ponude. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju i nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama na sajmu.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama možete se informirati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, bebe, djecu i trudnice.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije