Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro počinje 37. Interliber

Za sve knjigoljupce: počinje najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu - Interliber!

Od 11. d 16. 11. održava se 37. po redu Međunarodni sajam knjiga i učila. Posjetitelje, kao i do sada očekuju knjigama puni paviljoni 5 i 6, pregršt novih naslova, predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a sve to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Od poznatih stranih književnika izdvajamo dolazak Deborah Harkness, Florence Hartmann i F. William Engdaha.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Ponovo na Interliberu – proglašenje pobjednika V.B.Z. – ovog natječaja za najbolji neobjavljeni roman godine.

Održat će se i dodjela nagrade Ovca u kutiji. Ovca u kutiji je književna nagrada za najbolju hrvatsku slikovnicu, a dodjeljuje se od 2005. godine.

Interliber već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj.

Ovogodišnji se Interliber, 37. međunarodni sajam knjiga i učila održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Ulaz na Interliber je besplatan za sve posjetitelje!

Dođite, uživajte, kupite knjige budite i Vi dio najomiljenijeg sajma – Interlibera!!

Više o Interliberu: www.zv.hr

Najnovije

Najpopularnije