Što to Zvijezde spremaju našim mališanima u 2024. godini? Donosimo i osnovne smjernice za roditelje kako bi se cijela obitelj što bolje snašla!


Ovan
Doći će do promjene u ponašanju i načinu na koji govori mališan. Bit će uspješni u svim svojim kontaktima u školi, vrtiću, bliskim vezama, napredovat će. Osobito sretne vijesti stižu prvorođenom djetetu u obitelji. Postoje snažne povoljne indicije za primjetan napredak u učenju i uspjehu u školi.

Bik
Predviđa se da će se mališani Bikovi možda preseliti ili imati pristup drugom mjestu koje otvara vidike. Malim Bikovima 2024. predviđa da će im se interesi preusmjeriti na nova područja i da će dobiti puno poklona. Mogu se povezati s novim aktivnostima u blizini kuće ili kod kuće koja su edukativna. Ovo bi moglo biti inspirativno vrijeme za vašu kreativnu djecu Bikove, a također bi moglo potaknuti snove, maštu ili smišljanje novih igara.


Blizanci
Početak godine ne ide baš najbolje, ali će se oporaviti s prvim lijepim danima. Nekima proljeće vraća hrabrost, a drugima donosi dobar humor. Mali Blizanci će uzeti stvari u svoje ruke! Mars, u ovom znaku, potiče ih da nastave s omiljenim fizičkim aktivnostima. Ipak neka pripaze na izmišljotine, obećanja ili odluke koje bi mogle voditi na sklizak teren. Ova mudra djeca će donositi odlične odluke, treba ih podržati u tome i potaknuti im maštu, ojačati volju i donošenje pravih odluka.

shutterstock_125203265.jpg
Shutterstock Mars, u ovom znaku, potiče male Blizance da nastave s omiljenim fizičkim aktivnostima

Rak
Brižni Rakovi trebaju se kloniti briga i strepnji koje bi mogle pokvariti maštovite planove ovih velikih sanjalica. Problemi, poteškoće neće biti veći od mogućnosti da ih riješe, roditelji ih moraju podržati, ali i pustiti da samostalno donose odluke i nose se sa svojim greškama. Ovi praznici su dobro vrijeme da se opuste od obaveza i provedu najljepše vrijeme zajedno, u bezbrižnosti i ljubavi. Obitelj je za ovu djecu najvažnije utočište i snaga.

Lav
Mali Lavovi će morati pripaziti na svoje ponašanje, pogotovo u raspravama i svađama. Mars će im pomoći da ostanu u dobroj formi i da se razvesele. Na kraju svega, bit će mudriji, iskusniji i zreliji. Provest će vrijeme sa svojim najdražima, trudeći se da svima bude ugodno za vrijeme praznika. Tokom godine pratit će ih dobro zdravlje, uživat će u putovanjima, uspjesi u školi neće izostati.

Djevica
Zdravlje će im biti dobro i održavat će visok nivo energije. Ove godine male Djevice će morati prihvatiti stvari kakvima jesu i ne bi trebali pokušavati biti sjajniji nego što jesu. Ove godine Djevice imaju posebnu ulogu: ohrabriti druge da rade i daju sve od sebe. Širit će optimizam i entuzijazam! Odlične ocjene i uspjesi na sportskim treninzima dolazit će sami od sebe.

Vaga
Male Vage će se osjećati dobro gdje god se našle - zračit će radošću, optimizmom, prijateljstvom i podrškom. Uz to će doći i uspjesi u školi, otkrivanje možda novih talenata i interesa, neka nova poznanstva i prijateljstva. Vage će širiti oko sebe osjećaj lakoće, uspjeha i radosti, koji će ih doista i pratiti. Treba voditi računa da ih ovaj duh previše ne zavede i udalji od redovnih školskih i kućnih obaveza.

10 stvari zajedničkih roditeljima uspješne djece
Shutterstock Odlične ocjene i uspjesi na sportskim treninzima malim Djevicama dolazit će sami od sebe


Škorpion
Ova godina će biti pokazatelj intelektualnih sposobnosti malih Škorpiona, povezanosti s roditeljima i doprinijet će u razvoju prijateljstva u školi, vrtiću i u svim većim grupama djece. Preuzimat će uloge lidera koji će donositi dobre odluke, imati originalne prijedloge i razvijati svoje talente vizionara.

Strijelac
Horoskop za 2024. za male Strijelce predviđa da će ih nova i neobična iskustva naučiti stvarima koje ranije nisu znali. Iznenađenja mogu doći kroz odnose s prijateljima iz škole, nove kućne ljubimce ili novu simpatiju. To će ih izvući iz kolotečine i udahnuti novi život starim rutinama. Neka mali Strijelci ostanu pribrani i fleksibilni jer se njihovi životi ponekad mijenjaju na sasvim neočekivane načine!

Jarac
Ove godine mali Jarčevi imaju sve šanse na svojoj strani da ostvare svoje dugoočekivane želje. Da bi se stvari dogodile morat će pričekati tranzit Jupitera u Ribama između lipnja i srpnja 2024. bit će u vrhunskoj fizičkoj formi i imat će čeličnu volju. Stres neće imati moć nad hrabrim malim Jarčevima. Mala šetnja ili opuštanje najviše će im pomoći da upravljaju svojim snagama i emocijama.

Vodenjak
Uspješno će savladati sve izazove u školi, neće imati problema s postizanjem odlične fizičke kondicije, a razvit će i neke nove ljubavi kada su u pitanju interesi vezani za umjetnost, stvaralaštvo, pisanje ili slikanje. Nakon 14. rujna period neće biti tako povoljan, jer će biti puno naglih promjena koja će prodrmati male Vodenjake, osobito ukoliko su se uobrazili prtehodnim uspjesima. Tijekom ovog perioda zdravlje vaše djece može biti narušeno, neka jedu puno voća i povrća, bez slatkiša.

Ribe
Ovo je miran period za nježne male Ribe koje toliko cijene spokoj. Maloj djeci će posebno odgovarati igra, druženje sa starijom braćom, sestrama. No od 6. travnja do 14. rujna vrijeme je da započnu s radom na novim znanjima, postignućima i tada Ribama treba blagi poticaj. S entuzijazmom će sud jelovati u raznim društvenim aktivnostima.

shutterstock_1222065844.jpg
Shutterstock Vodenjaci će razviti neke nove ljubavi kada su u pitanju interesi vezani za umjetnost, stvaralaštvo, pisanje ili slikanje

Izvor: Yumama