Najmlađa kći Amancia Ortege, vlasnika carstva Zara, 39-godišnja Marta Ortega Perez uskoro će roditi treće dijete i svaki put kada ju kamere snime izgleda odlično. Ne čudi s obzirom na to da je riječ o ženi koja je danas jedna od najutjecajnijih u svijetu mode i oduvijek je poznata po svom chic stilu.

Čelna žena tvrtke Inditex koja posjeduje Zaru, Massimo Dutti i druge maloprodajne brendove „u Zaru donosi sloj sofisticiranosti koji Zara možda prije nije imala. Njezin otac je izgradio posao, a Marta gradi zajednicu koja će pomoći tvrtki da prijeđe na višu razinu“, kaže kreativni direktor Fabien Baron.

Novinar Xabier Blanco također je oduševljen njezinim viđenjem i vodstvom brenda. „Inditex je u vrlo dobrim rukama jer Marta poznaje tvrtku iznutra. Marta je trenutno najbolji izlog brenda. Jedan dan nosi odjeću, a drugi dan se ista rasproda“, objasnio je.

Podjednako zanimljiv stil zadržala je i u trudnoći s trećim djetetom, drugim koje čeka u braku s Carlosom Torrettom, modelskim agentom i sinom Roberta Torrette, argentinskog dizajnera. Par se vjenčao 2018. i imaju trogodišnju kćer Mathildu. Iz prvog braka s džokejem Sergijom Alvarezom Moyom ima 10-godišnjeg sina Amancia. Navodno opet čeka sina.