Korčulanka Fani Stipković na svijet je donijela prvo dijete, sina kojem je nadjenula ime Nicolas Valentin. Sretnu vijest objavili su ponosni roditelji na svojim Instagram profilima uz fotografiju sretne obitelji. Kraj nje su napisali: „30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolása Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom”.

Sada kada s djetetom napokon uživa u privatnosti svog doma u meksičkom gradu Guadalajari gdje njezin suprug Fernando Hierro od listopada 2022. obnaša funkciju sportskog direktora istoimenog nogometnog kluba, Guadalajara,41-godišnja novinarka pokazala je kako izgleda njihova svakodnevica.

Video na kojem su zabilježeni intimni trenuci s malenim, među ostalim i dojenje, objavila je na Instagramu i pritom otkrila kako su uredili sobu za svoje zajedničko dijete. Prostorijom dominira velika tapeta životinjskog uzorka u lila tonovima, a uz klasični kinderbet par se odlučio za kupnju i pletene kolijevke.