Maja Glazer Turčić i Tomislav Turčić veselili su se dolasku drugog djeteta na svijet, no na početku trećeg mjeseca trudnoće iznenada je prokrvarila. Otišla je na hitnu u Petrovu bolnicu. "U hitnoj me preuzela doktorica, prvo je napravila pregled instrumentima, a onda je krenula raditi ultrazvuk. Gledajući ultrazvuk koji je okrenula sebi da ja ništa ne vidim, nije ništa našla i rekla je da sam nažalost izgubila bebu i da je očito sve izišlo van. Rekla je da će mi dati injekciju da se što prije maternica vrati u prvobitno stanje i da sve što je ostalo iziđe van", ispričala je nesretna žena u razgovoru za Provjereno Nove TV.

Dva tjedna poslije, na kontrolnom pregledu kod njezine liječnice uslijedio je šok. "Ginekologinja je problijedjela, okrenula mi je ekran, a ono moja beba u maternici, živa, pustila je otkucaje srca, znači srčeko radi. Ne mogu opisati kad je okrenula ekran, to dijete kao da me vidjelo, počelo je mahati rukicama i nožicama. Mojoj sreći nije bilo kraja", objašnjava dalje Maja koja je sutradan osjetila velike bolove.


"To su bili takvi grozni bolovi da ja to ne mogu opisati. Uputili smo se u bolnicu na hitnu, kad smo došli, tamo nas je cijeli tim doktora čekao. Došla sam na pregled i tad su mi apsolutno sve napravili, od pregleda, drugog mišljenja do svega, tad je bilo sve kako je trebalo biti prvi put. Naravno, bebe više nije bilo i uputili su me na kiretažu", kaže. Od toga je dana prošlo šest mjeseci, a ona i suprug još uvijek čekaju odgovor i reakciju nadležnih.