Briggs Darrington je trogodišnji dječak iz Amerike koji je već s godinu dana postao pravi travel influencer. U prvih 12 mjeseci života proputovao je 16 američkih država, uključujući Kanzas, Utah, Arizonu, Floridu, Aljasku i Novi Meksiko, a od sponzorstava mjesečno zarađivao tisuću dolara. Čak je i pelene i vlažne maramice dobiva besplatno.

Briggs je rođen u Idaho Fallsu, a njegovi roditelji Jess i Steve također su travel blogeri. Briggs, koji je rođen 14. listopada 2020., na svoje prvo putovanje otišao je kada je bio star tri tjedna. Riječ je o glampingu u Nebraski, a prvi put je letio zrakoplovom sa samo 9 tjedana. Najdulji let trajao je oko osam sati, od države Utah do Havaja.

Od tada se družio s medvjedima na Aljasci, uživao u igri s balonima u Albuquerqueu u Novom Meksiku, promatrao vukove u nacionalnom parku Yellowstone, i kupao se na plažama u Kaliforniji. Njegova mama, Jess, vjeruje da bi on mogao biti najmlađi putopisac na svijetu. Briggsove putopisne priče prikupile su veliki broj obožavatelja, s gotovo 300.000 pratitelja na Instagramu.

„Vodila sam blog pod nazivom Part Time Tourists nekoliko godina. Ali kad sam zatrudnjela s Briggsom 2020., bila sam stvarno nervozna jer sam se bojala da je moja karijera gotova. Muž i ja smo stvarno željeli da to uspije. Pa sam počela tražiti profile na društvenim mrežama o putovanjima beba, ali nisam mogla pronaći niti jedan. Postoji gomila njih o dječjim putovanjima, ali ništa nije usmjereno na bebe", objasnila je Jess za Daily Mail. A od ove godine na putovanjima im se pridružila i njegova mala sestrica Jess koja je rođena u svibnju.