Televizijska voditeljica Iva Šulentić nedavno je objavila prve fotografije nakon rođenja kćeri čije ime još nije otkrila, a na njima se vidi da uistinu uživa u majčinstvu. Iako je ostala trudna s 39 godina, trudnoća je protekla bez komplikacija, a Iva je radila gotovo do samog poroda. A rodila je mjesec dana nakon svog 40. rođendana. “Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu. Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima na čelu s doktorom Markom Kisićem i profesorom Vrčićem. Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću. Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih. A sad – u život!”, napisala je kraj objavljene fotografije s djetetom.

MARIJA HUSAR RIMAC

Iako je već bila majka sina Ivana kojeg su ona i suprug Vjekoslav Rimac posvojili, u 46. godini rodila je drugog sina što je nazvala darom od Boga. 'Niko nam se dogodio nakon 11 godina braka tako da, evo, imala s 45 godina onda, taman sam navršila i već sam mislila, OK, to je to, gotovo, Ivan ostaje jedinac i s tim sam zadovoljna, porazgovarala sam s dragim Bogom i rekla sam - i na tome ti puno hvala, valjda tako treba biti, to prihvaćam. I baš u tom trenutku kad čovjek sve nekako prihvati i otpusti, onda sam saznala da sam u drugom stanju', rekla je Marija za In Magazin pa dodala: 'Plakala sam, sjećam se, postoji video, Vjeko me snimio gdje gledam u test, on je bio jadan sav zbunjen, što to znači, što znači ova crtica, ja kažem - trudna sam!”, ispričala je.

LEONA PARAMINSKI

Hrvatska glumica s američkom adresom svoje je prvo dijete kćerkicu Liv rodila početkom rujna 2021. sa svoje 42. Godinu ranije u Hrvatskoj se podvrgnula postupku umjetne oplodnje te je bila vrlo iskrena po tom pitanju. 'Izazovno, predivno, zabavno, iscrpljujuće, neopisivo lijepo na emotivnoj razini. Ta ljubav i ispunjenost se ničim ne mogu usporediti. Dani su samo posvećeni njoj u potpunosti, uživamo u šetnjama, igranju, druženju, manje uživamo u nespavanju noćima, ali to su početničke muke i nikada se skroz ne možete pripremiti na roditeljstvo, svaki dan je nova avantura, nove promjene i uzbuđenje u njenom svijetu koje zajedno prolazimo s njom i pritom otkrivamo ponovo i same sebe', opisala je Leona za Story.hr prve mjesece života s kćerkicom.

MAJA ŠUPUT

Pjevačica i voditeljica svog je mezimca Blooma rodila s 41 godinom. 'Saznala sam jedno jutro kad smo kretali na more, početkom sedmog mjeseca. Koliko god da ste vi u životu spremni i koliko god to želite, onaj dan kad to saznate jednostavno upadnete u stanje šoka. Zablokirala sam, bila sam sama ujutro kod kuće i samo sam zanijemila. Tri dana trebala su mi da shvatim da je to istina i stalno sam mislila da je to neki san. Čekala sam muža da dođe po mene i tih sat vremena koliko sam ga čekala mislila sam da ću poludjeti od čekanja', rekla je Maja za Večernji list.

CSILLA BARATH BASTAIĆ

Glumica je u lipnju 2022. rodila djevojčicu Margit i to sa svojih 40 godina. Inače, svoje prvo dijete rodila je radijskom voditelju Matku Antonoviću s kojim je u vezi od 2015. godine.

Izvor: Story.hr