Napokon je otkriveno ime Rihanninog sina koji je na svijet stigao prije 11 mjeseci. Zvijezda rodom s Barbadosa i njezin partner, reper A$AP Rocky, držali su ga u tajnosti gotovo godinu dana no britanski Daily Mail došao je u posjed kopije rodnog lista djeteta. Na njemu stoji da se maleni zove RZA Athelston Mayers.

profimedia-0771119130.jpg
Profimedia Daily Mail je došao u posjed kopije rodnog lista Rihanninog sina

Prvo dijete 35-godišnje pop ikone ime je navodno dobilo u čast producentu i reperu RZA-i, vođi kultne glazbene skupine Wu-Tang Clan.

profimedia-0774992884.jpg
Profimedia Pjevačica koja je trudna s drugim djetetom i reper A$AP Rocky sina su nazvali Rza

Rihanna, koja je trudna s drugim djetetom, je i sama dala nagovijestiti koje su ime odabrali sinu rođenom 13. svibnja prošle godine, jer je više puta nakon poroda nosila odjeću s natpisom Wu-Tang Clan.

profimedia-0713729236.jpg
Profimedia Uspješna poduzetnica prošle je godine snimljena s majicom na kojoj stoji natpis RZA

Iako su dijete nazvali RZA to nije pravo ime 53-godišnjeg Njujorčanina koji se u stvari zove Robert Fitzgerald Diggs. RZA je bilo umjetničko ime, a nastalo je iz više riječi: “Ruler, Zig-Zag-Zig, Allah”. On je to dalje preveo ovako u "Ruler (Vladar), Knowledge-Wisdom-Understanding (Znanje-Mudrost-Razumijevanje), Allah". Wu-Tang Clan je svoj prvi singl "Protect Ya Neck" objavio u prosincu 1992.

profimedia-0274347778.jpg
Profimedia Glazbeni producent i vođa skupine Wu-Tang Clan Robert Fitzgerald Diggs, odnosno RZA