Jedan od najboljih svjetskih nogometaša, 31-godišnji Brazilac Neymar, objavio je na svom Instagramu profilu da s djevojkom Brunom Biancardi čeka dijete. Više od 200 milijuna pratitelja razveselio je setom fotografija na kojoj trudnoj 28-godišnjoj influencerici ljubi i mazi trbuh, a uz njih je napisao:

brunabiancardis-profile-picture-verified-dream-810966229.jpg
Instagram Bruna Biancardi 28-godišnja je brazilska influencerica

'Sanjamo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav, da naše dane učiniš puno sretnijima. Pridružit ćeš se prekrasnoj obitelji, imaš brata, bake i djedove, ujake i tetke koji te već sada jako vole! Dođi nam brzo, čekamo te! 'Prije nego te stvorih u krilu materinu, izabrao sam te. Prije nego ti izađe iz krila materina, posvetio sam te' - Jeremija 1:5“.

brunabiancardis-profile-picture-verified-dream-810966323.jpg
Instagram Neymar i atrkativna Brazilka u vezi su od 2021. godine

Nagađa se da su Neymar i atraktivna Brazilka u vezi od 2021., ali su svoju romansu držali u tajnosti sve do siječnja 2022. kada su ljubav javno obznanili na Instagramu. Međutim, razišli su se u kolovozu 2022., a ubrzo nakon toga su obnovili romansu. Neymar iz veze sa sunarodnjakinjom Carolinom Dantas ima sina Davija Luccu koji je rođen 2011.

profimedia-0378852663.jpg
Profimedia Nogometaš sa sinom Davijem Luccom rođenim 2011.

No nije Neymar jedini koji je svoju intimu sam objavio putem Instagrama. U posljednje vrijeme to čini sve veći broj svjetskih zvijezda. Donosimo neke od originalnijih objava:

Lindsay Lohan

Glumica je prije mjesec dana na Instagramu objavila da ona i suprug, financijski stručnjak Bader Shammas, očekuju svoje prvo zajedničko dijete i to fotografijom dhečjeg bodija.

Kaley Cuoco 

Glumica je danas već majka djevojčice, a njezin je dolazak na svijet najavila u listopadu prošle godine serijom fotografija na Instagramu na kojima pozira s partnerom, glumcem Tomom Pelphreyjem. 

Mandy Moore

Pjevačica i glumica u lipnju prošle godine je s obožavateljima podijelila vijest da čeka drugo dijete sa suprugom Taylorom Goldsmithom. Sretnu vijest je najavila fotografijom njihovog starijeg sina Augusta koji nosi majicu s natpisom "Veliki brat". U međuvremenu je rođen i njihov drugi sin Oscar.

Rosie Huntington-Whiteley

Model i glumica na neobičan je način objavila vijest da ona i partner Jason Statham čekaju drugo dijete, kćer Isabellu koja se rodila početkom 2022. Nakon niza fotografija na kojima pozira u različitim odjevnim kombinacijama, posljednja je snimljena u haljini koja otkriva njezin trbuščić. Par ima i starijeg sina Jacka. 

Ashely Graham

Plus Size model u siječnju 2021. postala je majka blizanaca Malachija i Romana, a njihov je dolazak na svijet najavila nekoliko mjeseci ranije atraktivnom fotografijom objavljenom na Instagramu. Na njoj Ashely pozira naga, a snimio ju je suprug Justin Ervin s kojim ima i trogodišnjeg sina Isaaca. 

Gal Gadot

Izraelska glumica objavila je fotografiju na kojoj na krevetu pozira sa suprugom Yaronom Varsanom i njihove dvije kćeri, Mayom i Almom. Ako se bolje zagledate shvatit ćete da suprug drži ruku na njezinom zaobljenom trbuščiću. Najava je to dolaska na svijet njihovog trećeg djeteta, kćeri Danielle, koja je rođena u ljeto 2021.

Halsey

Pjevačica je sretnu vijest da čeka prvo dijete objavila u siječnju 2021. i to atraktivnim fotografijama na kojima pozira gotovo naga, a u prvom planu je njezin veliki trbuščić. Danas su ona i partner Alev Aydin roditelji dječaka Endera.

Karlie Kloss

Uspješni model snimio je video kako bi pratiteljima na Instagramu objavio trudnoću s prvim djetetom. Danas su ona i suprug Joshua Kushner sretni roditelji dječaka Levija Josepha koji je na svijet stigao u ožujku 2021.